Vezirköprü'nün sorunları iletilmiyor mu?

YEREL 23.05.2023 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3121+ kez okundu.
 

Vezirköprü'nün sorunları iletilmiyor mu?

Samsun’da AK Parti’den 1. sırada milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun’un bazı sorunları çözüme kavuşturdu. Vezirköprü’nün sorunları ne olacak?
Samsun’da AK Parti’den 1. sırada milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun’un bazı sorunları çözüme kavuşturdu.   Samsun Medya Grubundan Merve İlhan’ın haberine göre; Ak Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş Samsun’un yıllardır devam eden bazı sorunlarını çözüme kavuşturdu.   Habere göre; İkinci Serbest Bölge, İleri Teknoloji OSB’nin tapu sorunu, Samsunspor’a alan tahsisi, Hastane için 170 milyonluk ödenek, Havza OSB’nin genişletilmesi, Adli Tıp Kurumunun Samsun’a Açılmasında somut adımlar atıldı.   İHALE SÜRECİ BAŞLAYACAK   AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, ilk olarak Adli Tıp Kurumu binasının yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Samsun’da, şüpheli ölümlerin otopsi işlemi için Trabzon’a gitmek zorunda kalan vatandaşların yıllardır şikayetçi olduğu konu bu görüşme olumlu sonuçlandı. Adli Tıp Kurumu’nun kalıcı binaya kavuşması, Adalet Bakanlığı’nın yatırım programına alındı.   VEZİRKÖPRÜ NE OLACAK?   Samsun’da bazı sorunların çözüme kavuşturulduğu haberleri sonrasında Vezirköprü halkı ‘Vezirköprü’nün sorunları ne olacak?’ sorusunu soruyor.   İlçenin kanayan yarası haline gelen kronik sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulmayı bekliyor.    Eski Hastane binası, İlçe Tarım Müdürlüğü binası, Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi ile Kunduz Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi projeleri Vezirköprü’nün kronik sorunlarının başında yer alıyor.   YEREL YÖNETİCİLER TALEPLERİ İLETİYOR MU?   Her seçimde rekor oyla iktidar partisini destekleyen Vezirköprü yatırımlardan payına düşeni alamıyor. 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde yüzde 53 oy oranı ile Samsun ilçeleri arasında ilk 3’e giren Vezirköprü, gelecek dönemde hizmet alabilecek mi?   İktidara verdiği destekle seçim dönemlerinin gözdesi olan Vezirköprü’de, vatandaşlar Ak Parti ilçe yönetiminin ve Belediye Başkanlığının milletvekillerine sorunları iletip iletmediğini merak ediyor. Seçim çalışmalarında Vezirköprü - Havza Karayolu ile Karma Organize Sanayi Bölgesi dışında vaat alamayan Vezirköprü’nün kronikleşen diğer sorunları ile kim ilgilenecek merak konusu.    
Samsun’da AK Parti’den 1. sırada milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun’un bazı sorunları çözüme kavuşturdu. Vezirköprü’nün sorunları ne olacak?
Samsun’da AK Parti’den 1. sırada milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun’un bazı sorunları çözüme kavuşturdu.

 

Samsun Medya Grubundan Merve İlhan’ın haberine göre; Ak Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş Samsun’un yıllardır devam eden bazı sorunlarını çözüme kavuşturdu.

 

Habere göre; İkinci Serbest Bölge, İleri Teknoloji OSB’nin tapu sorunu, Samsunspor’a alan tahsisi, Hastane için 170 milyonluk ödenek, Havza OSB’nin genişletilmesi, Adli Tıp Kurumunun Samsun’a Açılmasında somut adımlar atıldı.

 

İHALE SÜRECİ BAŞLAYACAK

 

AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, ilk olarak Adli Tıp Kurumu binasının yatırım programına alınması için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Samsun’da, şüpheli ölümlerin otopsi işlemi için Trabzon’a gitmek zorunda kalan vatandaşların yıllardır şikayetçi olduğu konu bu görüşme olumlu sonuçlandı. Adli Tıp Kurumu’nun kalıcı binaya kavuşması, Adalet Bakanlığı’nın yatırım programına alındı.

 

VEZİRKÖPRÜ NE OLACAK?

 

Samsun’da bazı sorunların çözüme kavuşturulduğu haberleri sonrasında Vezirköprü halkı ‘Vezirköprü’nün sorunları ne olacak?’ sorusunu soruyor.

 

İlçenin kanayan yarası haline gelen kronik sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulmayı bekliyor. 

 

Eski Hastane binası, İlçe Tarım Müdürlüğü binası, Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi ile Kunduz Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi projeleri Vezirköprü’nün kronik sorunlarının başında yer alıyor.

 

YEREL YÖNETİCİLER TALEPLERİ İLETİYOR MU?

 

Her seçimde rekor oyla iktidar partisini destekleyen Vezirköprü yatırımlardan payına düşeni alamıyor. 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde yüzde 53 oy oranı ile Samsun ilçeleri arasında ilk 3’e giren Vezirköprü, gelecek dönemde hizmet alabilecek mi?

 

İktidara verdiği destekle seçim dönemlerinin gözdesi olan Vezirköprü’de, vatandaşlar Ak Parti ilçe yönetiminin ve Belediye Başkanlığının milletvekillerine sorunları iletip iletmediğini merak ediyor. Seçim çalışmalarında Vezirköprü - Havza Karayolu ile Karma Organize Sanayi Bölgesi dışında vaat alamayan Vezirköprü’nün kronikleşen diğer sorunları ile kim ilgilenecek merak konusu.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.