Voleybol Midi Kızlarımız Şampiyonaya Gitti

YEREL 23.05.2023 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1823+ kez okundu.
 

Voleybol Midi Kızlarımız Şampiyonaya Gitti

Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Midi Kızlar takımı Türkiye şampiyonasında mücadele etmek için İzmir'e gitti.
Son antrenmanını Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiren midi kızlar voleybol takımı Antrenörleri Batuhan Bayrakçı (Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi), Uğur Dinç (Pasaköy Orta Okulu) ve idareci Fatih Demirci (Halk Eğitim Beden Eğitimi Öğretmeni) nezaretinde gerçekleştirdi. Şampiyona öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda oldukça iddialı görünen kızlar takımı finallere hazır olduklarını gösterdiler.   Final müsabakaları 24 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında İzmir'de 32 Takımın mücadele edeceği şampiyonada Samsun ilini temsil edecek olan güçlü temsilcimiz Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Midi Kızlar takım sorumlusu idareci Fatih Demirci gazetemize açıklamalarda bulundu.    "Oldukça uzun bir süredir bu şampiyonaya hazırlandık." diyen takım sorumlusu Demirci şu ifadelere yer verdi;    "Bu finallere oldukça uzun süredir hazırlanarak devam ediyoruz. Geçen yıl aynı şampiyonanın Türkiye finallerinde Samsun İlini temsil ederek son 16 takım arasına girmeyi başardık. Geçen yıl gösterdiğimiz bu başarı ile bu yıl ki Samsun geneli il 1.si olduğumuz için, Türkiye Şampiyonasına direk olarak katılma hakkını elde ettik.    Samsun'u temsil eden Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü, geçen yıl Türkiye finallerinde son 16 takım arasında yer aldı ve bu yıl Samsun il 1.si olduğumuz için Türkiye Şampiyonasına geçen yıldan beri hazırlık süreci devam etti.    Bu yıl ki hedefimiz en az ilk 8'e girmek olacak. Çok yetenekli sporcularımız var. Büyük bir gayret ve azimle yürüttüğümüz antrenmanlarımızı bugün itibari ile tamamlamış bulunuyoruz. Vezirköprü ve Samsun'umuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere destek olunsun. Destek anlamında yetersiz kalıyoruz. Eğer ki bu gençlere destek olur isek çok daha büyük başarılara imza atacaklarından eminim. Kulübümüze sponsor ya da maddi olarak destek olacak olan Vezirköprü sevdalıları mutlaka vardır diye düşünüyorum.    Antrenörlerimiz, yöneticilerimiz ve sporcularımızla uyum içerisinde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah güzel başarılı sonuçlar ile döneceğiz. Tüm takımımıza güveniyorum. Çok iyi antrenörler ve gelecek vaat eden gençlerimiz var. İlk başta bizleri destekleyen başta Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mehmet Uyar’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' dedi.   Bizler de kendilerine bu şampiyonada güzel sonuçlar almasını temenni ederek başarılar diliyoruz. 
Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Midi Kızlar takımı Türkiye şampiyonasında mücadele etmek için İzmir'e gitti.

Son antrenmanını Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiren midi kızlar voleybol takımı Antrenörleri Batuhan Bayrakçı (Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi), Uğur Dinç (Pasaköy Orta Okulu) ve idareci Fatih Demirci (Halk Eğitim Beden Eğitimi Öğretmeni) nezaretinde gerçekleştirdi. Şampiyona öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda oldukça iddialı görünen kızlar takımı finallere hazır olduklarını gösterdiler.

 

Final müsabakaları 24 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında İzmir'de 32 Takımın mücadele edeceği şampiyonada Samsun ilini temsil edecek olan güçlü temsilcimiz Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Midi Kızlar takım sorumlusu idareci Fatih Demirci gazetemize açıklamalarda bulundu. 

 

"Oldukça uzun bir süredir bu şampiyonaya hazırlandık." diyen takım sorumlusu Demirci şu ifadelere yer verdi; 

 

"Bu finallere oldukça uzun süredir hazırlanarak devam ediyoruz. Geçen yıl aynı şampiyonanın Türkiye finallerinde Samsun İlini temsil ederek son 16 takım arasına girmeyi başardık. Geçen yıl gösterdiğimiz bu başarı ile bu yıl ki Samsun geneli il 1.si olduğumuz için, Türkiye Şampiyonasına direk olarak katılma hakkını elde ettik. 

 

Samsun'u temsil eden Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü, geçen yıl Türkiye finallerinde son 16 takım arasında yer aldı ve bu yıl Samsun il 1.si olduğumuz için Türkiye Şampiyonasına geçen yıldan beri hazırlık süreci devam etti. 

 

Bu yıl ki hedefimiz en az ilk 8'e girmek olacak. Çok yetenekli sporcularımız var. Büyük bir gayret ve azimle yürüttüğümüz antrenmanlarımızı bugün itibari ile tamamlamış bulunuyoruz. Vezirköprü ve Samsun'umuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere destek olunsun. Destek anlamında yetersiz kalıyoruz. Eğer ki bu gençlere destek olur isek çok daha büyük başarılara imza atacaklarından eminim. Kulübümüze sponsor ya da maddi olarak destek olacak olan Vezirköprü sevdalıları mutlaka vardır diye düşünüyorum. 

 

Antrenörlerimiz, yöneticilerimiz ve sporcularımızla uyum içerisinde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah güzel başarılı sonuçlar ile döneceğiz. Tüm takımımıza güveniyorum. Çok iyi antrenörler ve gelecek vaat eden gençlerimiz var. İlk başta bizleri destekleyen başta Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mehmet Uyar’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' dedi.

 

Bizler de kendilerine bu şampiyonada güzel sonuçlar almasını temenni ederek başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Hüseyin ŞENGÜN - UYARICI SOHBETLER
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.