Tepeören Ortaokulu ‘Ben de yetenekliyim’ Projesini Sundu

YEREL 19.05.2023 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2111+ kez okundu.
 

Tepeören Ortaokulu ‘Ben de yetenekliyim’ Projesini Sundu

Tepeören Ortaokulu “Ben de Yetenekliyim 2” projesi kapsamında ortaya konulan ürünlerin ve yapılan faaliyetlerin sergilendiği etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
Tepeören Ortaokulu  “Ben de Yetenekliyim 2” projesi kapsamında ortaya konulan ürünlerin ve yapılan faaliyetlerin sergilendiği etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.   Yapılan etkinliğe Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül  Özata, Şube Müdürü Muhsin Yıldız, Kütüphane müdürü Kani Yılmaz, Vezirköprü Eğitim Bir Sen başkanı Mehmet Yaman, Türk Eğitim Sen başkanı Bünyamin Kamçi, Öğretmenevi Müdürü Hasan Dursun,  Kadiroğulları İnşaat  ortağı Cengiz Zengin ve diğer okul müdürleri ile kurum personeli katıldı.    Yapılan etkinlikler, ortaya konan ve sergilenen ürünler herkes tarafından büyük beğeni topladı. Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Çoban okul idaresine ve öğretmenlere güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.     
Tepeören Ortaokulu “Ben de Yetenekliyim 2” projesi kapsamında ortaya konulan ürünlerin ve yapılan faaliyetlerin sergilendiği etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
Tepeören Ortaokulu  “Ben de Yetenekliyim 2” projesi kapsamında ortaya konulan ürünlerin ve yapılan faaliyetlerin sergilendiği etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

 

Yapılan etkinliğe Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül  Özata, Şube Müdürü Muhsin Yıldız, Kütüphane müdürü Kani Yılmaz, Vezirköprü Eğitim Bir Sen başkanı Mehmet Yaman, Türk Eğitim Sen başkanı Bünyamin Kamçi, Öğretmenevi Müdürü Hasan Dursun,  Kadiroğulları İnşaat  ortağı Cengiz Zengin ve diğer okul müdürleri ile kurum personeli katıldı. 

 

Yapılan etkinlikler, ortaya konan ve sergilenen ürünler herkes tarafından büyük beğeni topladı. Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Çoban okul idaresine ve öğretmenlere güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.