İşletme Müdürü Koçak yerel basın ile bir araya geldi

YEREL 17.05.2023 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2983+ kez okundu.
 

İşletme Müdürü Koçak yerel basın ile bir araya geldi

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak basın mensupları ile bir araya geldi.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak basın mensupları ile bir araya geldi.   Vezirköprü’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen İşletme müdürü Mecit Koçak Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesine bağlı ormanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.   Koçak; “Ormanlarımızda yapılan kesimlerin ve yapılan fazla bakımların ormanlara zarar verildiği yönündeki düşünceler doğru değildir. Yapılan çalışmalar eko sisteme zarar vermeden ormanları gençleştirmeye yönelik faaliyetlerdir.” dedi.   KUNDUZ YOLUNDA ÇALIŞMA YAPILACAK   Kunduz ormanlarında festival alanı ile Soğuksu bölgesi arasındaki yolun kendi bünyelerinde olduğunu belirten Koçak; “Biz İşletme olarak asfalt dökemiyoruz. Ama yaz aylarında bu yolun altyapı çalışmalarını yapağız.” dedi.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak basın mensupları ile bir araya geldi.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Mecit Koçak basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Vezirköprü’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen İşletme müdürü Mecit Koçak Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesine bağlı ormanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Koçak; “Ormanlarımızda yapılan kesimlerin ve yapılan fazla bakımların ormanlara zarar verildiği yönündeki düşünceler doğru değildir. Yapılan çalışmalar eko sisteme zarar vermeden ormanları gençleştirmeye yönelik faaliyetlerdir.” dedi.

 

KUNDUZ YOLUNDA ÇALIŞMA YAPILACAK

 

Kunduz ormanlarında festival alanı ile Soğuksu bölgesi arasındaki yolun kendi bünyelerinde olduğunu belirten Koçak; “Biz İşletme olarak asfalt dökemiyoruz. Ama yaz aylarında bu yolun altyapı çalışmalarını yapağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.