Ticaret Bakanı Mehmet Muş -'Pazar günü iki işimiz var'

YEREL 12.05.2023 - 18:28, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2254+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş -'Pazar günü iki işimiz var'

Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Cumhur İttifakı mitinginde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Pazar günü iki işimiz var. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü şekilde seçmek. İkincisi ise bir Pazar temizliği yapıp bu siyaset anlayışını temizlemek olacak
Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığının organize ettiği Cumhur İttifakı Vezirköprü Mitinginde Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş ve Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Havva Şen Saygın ilçe halkına hitap etti.   Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Geçen seçimlerde Vezirköprü'de yüksek bir oy oranı aldık. Ama bu seçimlerde bunun üzerine çıkmamız lazım. Çünkü bunlar teker teker, ikişer ikişer geldiler. Şimdi topluca geldiler, topluca gitmeleri gerekiyor. Burası bir Osmanlı beldesi. Osmanlı'nın tokadı meşhurdur. Şimdi sağlam bir Osmanlı tokadı atmamız lazım." dedi.   Cumhurbaşkanını ve meclis çoğunluğunun desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Pazar günü seçimde iki önemli işimiz var. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü şekilde desteklemek ve meclis çoğunluğunu da sağlamak. İkincisi ise bir Pazar temizliği ile bu siyaset anlayışını da temizlemek. Tabi bunların yanı sıra sandıklara da sahip çıkacağız ve sayımda görevimiz olsun ya da olmasın gözlemci olacağız." dedi.   'Türkiye daha da güçlenecek' diyen Muş; "Türkiye zor zamanlardan geçerek güçlendi. Daha da güçlenecek. Bir dönem terörle anılan, patlama ve şiddetlerle, terör eylemleri ile anılan bölgelerde artık petrol fışkırıyor. Demek ki bu terörü birileri ülkemizin başına bela etti. Bu kaynaklar ülkeye kazandırılmasın diye. Türkiye bu dönemdeki mücadelesi ile terörü minimize etti. Artık acı haberler gelmiyor. Bunun için güçlü hükümet lazım." şeklinde konuştu.   Konuşmaların sonrasında ilçede düzenlenen miting sona erdi. Mitinge Vezirköprü ilçesinden Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, MHP İlçe Başkanı Murat Gökduman, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç, Cumhur İttifakı ortağı partilerin kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.
Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Cumhur İttifakı mitinginde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Pazar günü iki işimiz var. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü şekilde seçmek. İkincisi ise bir Pazar temizliği yapıp bu siyaset anlayışını temizlemek olacak

Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığının organize ettiği Cumhur İttifakı Vezirköprü Mitinginde Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ak Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş ve Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Havva Şen Saygın ilçe halkına hitap etti.

 

Vezirköprü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Geçen seçimlerde Vezirköprü'de yüksek bir oy oranı aldık. Ama bu seçimlerde bunun üzerine çıkmamız lazım. Çünkü bunlar teker teker, ikişer ikişer geldiler. Şimdi topluca geldiler, topluca gitmeleri gerekiyor. Burası bir Osmanlı beldesi. Osmanlı'nın tokadı meşhurdur. Şimdi sağlam bir Osmanlı tokadı atmamız lazım." dedi.

 

Cumhurbaşkanını ve meclis çoğunluğunun desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Ticaret Bakanı Mehmet Muş; "Pazar günü seçimde iki önemli işimiz var. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü şekilde desteklemek ve meclis çoğunluğunu da sağlamak. İkincisi ise bir Pazar temizliği ile bu siyaset anlayışını da temizlemek. Tabi bunların yanı sıra sandıklara da sahip çıkacağız ve sayımda görevimiz olsun ya da olmasın gözlemci olacağız." dedi.

 

'Türkiye daha da güçlenecek' diyen Muş; "Türkiye zor zamanlardan geçerek güçlendi. Daha da güçlenecek. Bir dönem terörle anılan, patlama ve şiddetlerle, terör eylemleri ile anılan bölgelerde artık petrol fışkırıyor. Demek ki bu terörü birileri ülkemizin başına bela etti. Bu kaynaklar ülkeye kazandırılmasın diye. Türkiye bu dönemdeki mücadelesi ile terörü minimize etti. Artık acı haberler gelmiyor. Bunun için güçlü hükümet lazım." şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların sonrasında ilçede düzenlenen miting sona erdi. Mitinge Vezirköprü ilçesinden Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, MHP İlçe Başkanı Murat Gökduman, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç, Cumhur İttifakı ortağı partilerin kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.