KMPAL Uluslararası Eğitim Sempozyumunda Tanıtıldı

12.05.2023 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2993+ kez okundu.
 

KMPAL Uluslararası Eğitim Sempozyumunda Tanıtıldı

Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi (KMPAL) Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Eğitim Sempozyumunda tanıtıldı.
Afyonkarahisar Kendin Yap Derneği, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi iş birliğiyle UKYAS “Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Eğitim Sempozyumu III” 5-6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlendi.    Sempozyumda ülkemizde ve uluslararası platformda eğitimdeki iyi uygulamaların; teknoloji, tasarım ve beceri atölyelerindeki örnek çalışmaların ve bunun dışında örnek proje uygulamaların sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşımları gerçekleştirildi. Bununla birlikte bu çalışmaların yaygınlaştırılması için öğretmenlerin ve akademisyenlerin bilgi ve deneyimleri paydaşlara aktarıldı.    Bu kapsamda Okul Müdürü Erkan Ulaşır Eğitimde İyi Örnekler kategorisinde okulda yapılan çalışmalar ve genel okul tanıtımı içeriğiyle hazırladığı bildirim sunumuyla sempozyuma katıldı.   “Hayatın İçinde Yaşayan ve Değişen Okul” başlıklı bildirimde Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi özelinde; öğrencilerin okulda kendilerini mutlu, huzurlu ve üretken hissetmelerinin önemi ve her alanda sağlayacağı faydalar konusu işlendi.   Sunum sonrasında dinleyicilerden okul adına çok güzel övgüler aldığını söyleyen Erkan Ulaşır, "Okullarımızda sürekli yaptığımız ve sıradanlaşan birçok küçük çalışma bir araya geldiğinde her okula has bir okul iklimini ve buna bağlı okul kültürünü oluşturuyor. Bu durumu da diğer ortamlarda paylaşmak iyi örneklerin yaygınlaşması açısından son derece önemli. Bu ortamın oluşmasında büyük emeği olan okulumuz idareci ve öğretmenlerine ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca UKYAS sempozyumunu düzenleyen Afyon Kendin Yap Atölyesi ve emeği geçen herkese de minnetlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Vezirköprü Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi (KMPAL) Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Eğitim Sempozyumunda tanıtıldı.
Afyonkarahisar Kendin Yap Derneği, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi iş birliğiyle UKYAS “Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Eğitim Sempozyumu III” 5-6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlendi. 

 

Sempozyumda ülkemizde ve uluslararası platformda eğitimdeki iyi uygulamaların; teknoloji, tasarım ve beceri atölyelerindeki örnek çalışmaların ve bunun dışında örnek proje uygulamaların sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşımları gerçekleştirildi. Bununla birlikte bu çalışmaların yaygınlaştırılması için öğretmenlerin ve akademisyenlerin bilgi ve deneyimleri paydaşlara aktarıldı. 

 

Bu kapsamda Okul Müdürü Erkan Ulaşır Eğitimde İyi Örnekler kategorisinde okulda yapılan çalışmalar ve genel okul tanıtımı içeriğiyle hazırladığı bildirim sunumuyla sempozyuma katıldı.

 

“Hayatın İçinde Yaşayan ve Değişen Okul” başlıklı bildirimde Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi özelinde; öğrencilerin okulda kendilerini mutlu, huzurlu ve üretken hissetmelerinin önemi ve her alanda sağlayacağı faydalar konusu işlendi.

 

Sunum sonrasında dinleyicilerden okul adına çok güzel övgüler aldığını söyleyen Erkan Ulaşır, "Okullarımızda sürekli yaptığımız ve sıradanlaşan birçok küçük çalışma bir araya geldiğinde her okula has bir okul iklimini ve buna bağlı okul kültürünü oluşturuyor. Bu durumu da diğer ortamlarda paylaşmak iyi örneklerin yaygınlaşması açısından son derece önemli. Bu ortamın oluşmasında büyük emeği olan okulumuz idareci ve öğretmenlerine ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca UKYAS sempozyumunu düzenleyen Afyon Kendin Yap Atölyesi ve emeği geçen herkese de minnetlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.