Vezirköprü Müftülüğünden deprem bölgesine un yardımı

YEREL 10.05.2023 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1877+ kez okundu.
 

Vezirköprü Müftülüğünden deprem bölgesine un yardımı

Vezirköprü Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine bir tır un yardımında bulunuldu.
Vezirköprü Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine bir tır un yardımında bulunuldu.   6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında bölgeye yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.   Vezirköprü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Vezirköprü Temsilciliği koordinesi ile yürütülen yardım kampanyasına din görevlileri ve Tunçoğlu Un Fabrikası destek verdi.   İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya yardımlar hakkında yaptığı açıklamada; "Vezirköprü Müftülüğü olarak din görevlisi arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde ne gönderebiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Diyanet Vakfımızın da bölgede mobil fırın hizmeti olduğundan un göndermeye karar verdik. Tunçoğlu Un Fabrikası sahibi Hasan Tunç bey de kar amacı gütmeden destekte bulundu." dedi.   Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız ise bölgede ihtiyaçların devam ettiğine dikkat çekerek, ekmek ihtiyacının sürekli olduğunu ve yerinde bir yardım olduğunu ifade etti.   Din görevlileri ve vakıf üyelerinin de katıldığı uğurlama töreninde dua yapılmasının ardından bir tır dolusu un yardımı Diyanet Vakfı Mobil Fırınına ulaştırılmak üzere Kilis'e yola çıktı.
Vezirköprü Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine bir tır un yardımında bulunuldu.

Vezirköprü Müftülüğü koordinesinde deprem bölgesine bir tır un yardımında bulunuldu.

 

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında bölgeye yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor.

 

Vezirköprü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Vezirköprü Temsilciliği koordinesi ile yürütülen yardım kampanyasına din görevlileri ve Tunçoğlu Un Fabrikası destek verdi.

 

İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya yardımlar hakkında yaptığı açıklamada; "Vezirköprü Müftülüğü olarak din görevlisi arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde ne gönderebiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Diyanet Vakfımızın da bölgede mobil fırın hizmeti olduğundan un göndermeye karar verdik. Tunçoğlu Un Fabrikası sahibi Hasan Tunç bey de kar amacı gütmeden destekte bulundu." dedi.

 

Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız ise bölgede ihtiyaçların devam ettiğine dikkat çekerek, ekmek ihtiyacının sürekli olduğunu ve yerinde bir yardım olduğunu ifade etti.

 

Din görevlileri ve vakıf üyelerinin de katıldığı uğurlama töreninde dua yapılmasının ardından bir tır dolusu un yardımı Diyanet Vakfı Mobil Fırınına ulaştırılmak üzere Kilis'e yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.