SEÇİME SON VİRAJ!

YEREL 10.05.2023 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3188+ kez okundu.
 

SEÇİME SON VİRAJ!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için son viraj!
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde son haftaya girildi.   Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Seçmenler kullanacakları oyları ile Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem Milletvekillerini seçecek.   Seçimde, pusuladaki sıralamaya göre, Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak. Milletvekili Genel Seçimi’ne ise 24 siyasi parti ile Türkiye genelinde 151 bağımsız milletvekili adayı girecek.    VEZİRKÖPRÜLÜ İKİ ADAY YARIŞACAK   Vezirköprü ilçesinde 64 bin 700 seçmen sandığa gitmeye hazırlanıyor.    Cumhurbaşkanlığında dört adayın yanı sıra Milletvekili için de oy kullanacak olan Vezirköprü seçmeni karar aşamasında.    Seçimde Vezirköprülü Av. Havva Şen Ak Parti 7.sıradan aday gösterilirken, İş Adamı Mustafa Çoban da bağımsız aday olarak milletvekilliği için yarışacak.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için son viraj!

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde son haftaya girildi.

 

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidecek. Seçmenler kullanacakları oyları ile Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem Milletvekillerini seçecek.

 

Seçimde, pusuladaki sıralamaya göre, Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayı olarak yarışacak. Milletvekili Genel Seçimi’ne ise 24 siyasi parti ile Türkiye genelinde 151 bağımsız milletvekili adayı girecek. 

 

VEZİRKÖPRÜLÜ İKİ ADAY YARIŞACAK

 

Vezirköprü ilçesinde 64 bin 700 seçmen sandığa gitmeye hazırlanıyor. 

 

Cumhurbaşkanlığında dört adayın yanı sıra Milletvekili için de oy kullanacak olan Vezirköprü seçmeni karar aşamasında. 

 

Seçimde Vezirköprülü Av. Havva Şen Ak Parti 7.sıradan aday gösterilirken, İş Adamı Mustafa Çoban da bağımsız aday olarak milletvekilliği için yarışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.