Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban -‘Haydi Vezirköprü! Söz Sende...’

Siyaset 10.05.2023 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1949+ kez okundu.
 

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban -‘Haydi Vezirköprü! Söz Sende...’

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban, Vezirköprülülere seslendi.
14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Samsun’dan bağımsız aday olan Vezirköprülü iş adamı Mustafa Çoban, seçimin son haftasında destek turlarına devam ediyor.    ‘Vezirköprü’nün evladıyım’ diyen Bağımsız Aday Mustafa Çoban; “Adaylığımızı açıkladığımız günden beri sahada halkımızla buluştuk ve buluşmaya da devam ediyoruz. Son haftaya girdiğimiz bu günlerde söz artık Samsun halkının, Veziköprülü hemşehrilerimin.” dedi.   BİZ BU YOLA TAM BAĞIMSIZLIK İÇİN ÇIKTIK   Tam bağımsızlığın simgesinin Samsun olduğuna ve bağımsızlık ruhuna sahip bir şehir olduğuna değinen Mustafa Çoban, “Biz bu yola tam bağımsızlık için çıktık. Bizce bağımsızlık tarih, kültür, istihdam, gelişmişlik demektir. Biz de bu yolda başta Vezirköprü’müz olmak üzere canla başla çalışacağımıza söz verdik. Ve inanıyoruz muvaffak olacağız, önce Vezirköprü’müze sonra diğer 16 ilçemize ve Samsun’umuza büyük hizmetler edeceğiz.” dedi.   “VEZİRLER DİYARI VEZİRKÖPRÜ İSMİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”   Başta Vezirköprü olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerini de canı gönülden, sevgiyle kucaklayacağını vurgulayan Çoban, “Biz bu yola çıkarken kendimizden geçtik, tabiri caizse yardan serden geçtik adımızı “memlekete hizmet” diye duyurduk, bu düsturla yürüyoruz. Bundan yıllar önce atalarımız Osmanlı’da gerek Köprülü Mehmet Paşa, gerekse Köprülü Fazıl Mustafa Paşa ve Fazıl Ahmet Paşa gibi büyük devlet adamlarının bu topraklardan dünyayı yönetmek için yola çıktığı görülmektedir. Biz de bu düsturla Vezirler diyarı Vezirköprü ismini tüm dünyaya duyurmak için yola çıktık” diye konuştu.    “7 BİN KİŞİLİK TEKSTİL KENT PROJESİ”   Vezirköprü başta olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerinin verimli topraklara sahip olduğuna vurgu yapan Milletvekili Adayı Mustafa Çoban, “Başta Vezirköprü olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerimizin olağanüstü bir toprak verimliliğine sahip olduğunu biliyoruz. Biz de bu toprakları en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz derdi ile yola çıktık. Tarıma dayalı sanayi kuracağız. Vatandaşa dekar başına yaklaşık 50 bin tl gelir hedefimiz var. Bununla beraber yaklaşık 7 bin kişilik tekstil kent projesini de bölgemize kazandıracağız. Bununla beraber maden teknik arama (MTA) ile iş birliği kurup yer altı kaynaklarımızı bölgelimizin lehine kazandıracağız” ifadelerini kullandı.   Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban bütün hemşehrilerine saygı ve sevgilerini sunduğunu ifade ederek destek istedi. 
Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban, Vezirköprülülere seslendi.
14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Samsun’dan bağımsız aday olan Vezirköprülü iş adamı Mustafa Çoban, seçimin son haftasında destek turlarına devam ediyor. 

 

‘Vezirköprü’nün evladıyım’ diyen Bağımsız Aday Mustafa Çoban; “Adaylığımızı açıkladığımız günden beri sahada halkımızla buluştuk ve buluşmaya da devam ediyoruz. Son haftaya girdiğimiz bu günlerde söz artık Samsun halkının, Veziköprülü hemşehrilerimin.” dedi.

 

BİZ BU YOLA TAM BAĞIMSIZLIK İÇİN ÇIKTIK

 

Tam bağımsızlığın simgesinin Samsun olduğuna ve bağımsızlık ruhuna sahip bir şehir olduğuna değinen Mustafa Çoban, “Biz bu yola tam bağımsızlık için çıktık. Bizce bağımsızlık tarih, kültür, istihdam, gelişmişlik demektir. Biz de bu yolda başta Vezirköprü’müz olmak üzere canla başla çalışacağımıza söz verdik. Ve inanıyoruz muvaffak olacağız, önce Vezirköprü’müze sonra diğer 16 ilçemize ve Samsun’umuza büyük hizmetler edeceğiz.” dedi.

 

“VEZİRLER DİYARI VEZİRKÖPRÜ İSMİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”

 

Başta Vezirköprü olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerini de canı gönülden, sevgiyle kucaklayacağını vurgulayan Çoban, “Biz bu yola çıkarken kendimizden geçtik, tabiri caizse yardan serden geçtik adımızı “memlekete hizmet” diye duyurduk, bu düsturla yürüyoruz. Bundan yıllar önce atalarımız Osmanlı’da gerek Köprülü Mehmet Paşa, gerekse Köprülü Fazıl Mustafa Paşa ve Fazıl Ahmet Paşa gibi büyük devlet adamlarının bu topraklardan dünyayı yönetmek için yola çıktığı görülmektedir. Biz de bu düsturla Vezirler diyarı Vezirköprü ismini tüm dünyaya duyurmak için yola çıktık” diye konuştu. 

 

“7 BİN KİŞİLİK TEKSTİL KENT PROJESİ”

 

Vezirköprü başta olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerinin verimli topraklara sahip olduğuna vurgu yapan Milletvekili Adayı Mustafa Çoban, “Başta Vezirköprü olmak üzere Samsun ve bütün ilçelerimizin olağanüstü bir toprak verimliliğine sahip olduğunu biliyoruz. Biz de bu toprakları en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz derdi ile yola çıktık. Tarıma dayalı sanayi kuracağız. Vatandaşa dekar başına yaklaşık 50 bin tl gelir hedefimiz var. Bununla beraber yaklaşık 7 bin kişilik tekstil kent projesini de bölgemize kazandıracağız. Bununla beraber maden teknik arama (MTA) ile iş birliği kurup yer altı kaynaklarımızı bölgelimizin lehine kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban bütün hemşehrilerine saygı ve sevgilerini sunduğunu ifade ederek destek istedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.