VEGED Madrid toplantısına katıldı

YEREL 10.05.2023 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3003+ kez okundu.
 

VEGED Madrid toplantısına katıldı

Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği (VEGED) üyeleri Erasmus kapsamında İspanya’nın Madrid şehrinde gerçekleşen proje toplantısına katıldı.
Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği (VEGED) üyeleri Erasmus kapsamında İspanya’nın Madrid şehrinde gerçekleşen proje toplantısına katıldı.   Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği’nin (VEGED) İrlanda, İtalya, Yunanistan ve İspanya’dan farklı kurumlarla yürütmekte olduğu TELL ME (Tools for Experiential Language Learning and Multilingual Exchanges - Deneyimsel Dil Öğrenimi ve Çok Dilli Değişim Araçları) başlıklı Erasmus+ KA210-ADU projesi kapsamında dernek üyeleri Volkan Hacıeminoğlu, Nagihan Atmaca Hacıeminoğlu ve Bünyamin Akcan, İspanya’nın Madrid şehrinde proje toplantısına katıldılar.   Toplantıda projenin yürütülmesi ile ilgili detayla görüşüldü. Ayrıca gelecekte yapılacak projelerle ilgili fikir alış-verişleri gerçekleştirildi. Avrupa Birliği sponsorluğunda gerçekleştirilen proje kapsamında çevrimiçi bir web platformu kuruldu ve bu platforma ücretsiz üye olunarak yabancı bir dil öğrenilmesine olanak sağlandı.    KA210-ADU projeleri özellikle dezavantajlı konumda bulunan yetişkinlerin kişisel ve mesleki becerilerini geliştirerek topluma uyumlarını güçlendirmek ve mesleki anlamda desteklenmelerini amaçlamaktadır.    İki yıl sürecek proje sonunda herkese açık bir web platformu üzerinden isteyen kişiler başta İngilizce olmak üzere İspanyolca, Yunanca, İtalyanca gibi dilleri öğrenme imkânı bulacaklar.
Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği (VEGED) üyeleri Erasmus kapsamında İspanya’nın Madrid şehrinde gerçekleşen proje toplantısına katıldı.

Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği (VEGED) üyeleri Erasmus kapsamında İspanya’nın Madrid şehrinde gerçekleşen proje toplantısına katıldı.

 

Vezirköprü Gençlik ve Kültür Derneği’nin (VEGED) İrlanda, İtalya, Yunanistan ve İspanya’dan farklı kurumlarla yürütmekte olduğu TELL ME (Tools for Experiential Language Learning and Multilingual Exchanges - Deneyimsel Dil Öğrenimi ve Çok Dilli Değişim Araçları) başlıklı Erasmus+ KA210-ADU projesi kapsamında dernek üyeleri Volkan Hacıeminoğlu, Nagihan Atmaca Hacıeminoğlu ve Bünyamin Akcan, İspanya’nın Madrid şehrinde proje toplantısına katıldılar.

 

Toplantıda projenin yürütülmesi ile ilgili detayla görüşüldü. Ayrıca gelecekte yapılacak projelerle ilgili fikir alış-verişleri gerçekleştirildi. Avrupa Birliği sponsorluğunda gerçekleştirilen proje kapsamında çevrimiçi bir web platformu kuruldu ve bu platforma ücretsiz üye olunarak yabancı bir dil öğrenilmesine olanak sağlandı. 

 

KA210-ADU projeleri özellikle dezavantajlı konumda bulunan yetişkinlerin kişisel ve mesleki becerilerini geliştirerek topluma uyumlarını güçlendirmek ve mesleki anlamda desteklenmelerini amaçlamaktadır. 

 

İki yıl sürecek proje sonunda herkese açık bir web platformu üzerinden isteyen kişiler başta İngilizce olmak üzere İspanyolca, Yunanca, İtalyanca gibi dilleri öğrenme imkânı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.