Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bozuk yola dubalı önlem!

YEREL 06.05.2023 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2164+ kez okundu.
 

Bozuk yola dubalı önlem!

Vezirköprü’de yol sorunu bitmiyor! Bozuk yola dubalı önlem!
Vezirköprü ilçesinde yol sorunu gündemden düşmüyor! Yapımının yıllar sürmesiyle bir dönem gündemde olan Vezirköprü - Yağınözü yolu bu sefer de bozuk olmasıyla gündeme geldi.     Vezirköprü - Durağan Karayolunun Pancar Kantarı mevkiindeki bölümünde kayma meydana geldi. Bölünmüş yolun her iki tarafında da yaşanan kayma sonucu tehlikeli hale gelen yola duba konularak önlem alındı.   Günlerdir duba konularak yolun bozukluğuna dikkat çekilirken hiçbir çalışma yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.   Vezirköprü’nün birçok mahallesinde yaşayan vatandaşların kullandığı ve Durağan, Boyabat, Kastamonu güzergahı olması nedeniyle oldukça yoğun trafik akışının yaşandığı yolda sürücüler büyük bir tehlike ile baş başa kalıyor.   Güzergahı kullanan vatandaşlar belediyelerin ve karayolları müdürlüğünün yolda neden onarım çalışması yapmadığını sorarak; “Vezirköprü’nün yol sorunu hiç bitmeyecek mi? Yöneticiler neden bu kadar umursamaz davranıyor. Bu yol günlerdir tehlike saçıyor. Trafik kazası olursa bunun sorumluluğunu kim üstlenecek. İnsanımıza yazık değil mi?” şeklinde ifade ediyorlar.
Vezirköprü’de yol sorunu bitmiyor! Bozuk yola dubalı önlem!

Vezirköprü ilçesinde yol sorunu gündemden düşmüyor! Yapımının yıllar sürmesiyle bir dönem gündemde olan Vezirköprü - Yağınözü yolu bu sefer de bozuk olmasıyla gündeme geldi.  

 

Vezirköprü - Durağan Karayolunun Pancar Kantarı mevkiindeki bölümünde kayma meydana geldi. Bölünmüş yolun her iki tarafında da yaşanan kayma sonucu tehlikeli hale gelen yola duba konularak önlem alındı.

 

Günlerdir duba konularak yolun bozukluğuna dikkat çekilirken hiçbir çalışma yapılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Vezirköprü’nün birçok mahallesinde yaşayan vatandaşların kullandığı ve Durağan, Boyabat, Kastamonu güzergahı olması nedeniyle oldukça yoğun trafik akışının yaşandığı yolda sürücüler büyük bir tehlike ile baş başa kalıyor.

 

Güzergahı kullanan vatandaşlar belediyelerin ve karayolları müdürlüğünün yolda neden onarım çalışması yapmadığını sorarak; “Vezirköprü’nün yol sorunu hiç bitmeyecek mi? Yöneticiler neden bu kadar umursamaz davranıyor. Bu yol günlerdir tehlike saçıyor. Trafik kazası olursa bunun sorumluluğunu kim üstlenecek. İnsanımıza yazık değil mi?” şeklinde ifade ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.