Bağımsız Aday Çoban -‘Çalınmadık kapı bırakmıyoruz’

Siyaset 06.05.2023 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3048+ kez okundu.
 

Bağımsız Aday Çoban -‘Çalınmadık kapı bırakmıyoruz’

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban saha çalışmalarına hızla devam ediyor.
Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban saha çalışmalarına hızla devam ediyor.   14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Samsun’dan bağımsız aday olan Vezirköprülü tanınan iş adamı Mustafa Çoban, hem ilçe merkezinde hem de ilçeye bağlı mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor.   Gazetemize konuşan Milletvekili Adayı Çoban; “Hizmetimizi, derdimizi, davamızı anlatmak uğruna; girmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız.” dedi.   Altınkaya, Paşa, Karagucak, Elaladı, Adatepe Oyamağaç, Sarıdibek ve Yağınözü mahallelerini ziyaret eden Samsun Bağısmız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban, halk ile buluştu.   Çoban, Bağımsız olarak milletvekili seçiminden daha güçlü bir şekilde çıkacağına inandığını belirterek, “Azimle ve kararlılıkla sahadaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu seçim sadece milletvekilini belirlemekle kalmayacak, aynı zamanda memleketimizin hizmet yolundaki kilometre taşından biridir. İnşallah seçim ertesi sabahı da aynı güçlü iradeyle göreve gelerek, Samsun’muzu daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.  
Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı İş Adamı Mustafa Çoban saha çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Samsun’dan bağımsız aday olan Vezirköprülü tanınan iş adamı Mustafa Çoban, hem ilçe merkezinde hem de ilçeye bağlı mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Gazetemize konuşan Milletvekili Adayı Çoban; “Hizmetimizi, derdimizi, davamızı anlatmak uğruna; girmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız.” dedi.

 

Altınkaya, Paşa, Karagucak, Elaladı, Adatepe Oyamağaç, Sarıdibek ve Yağınözü mahallelerini ziyaret eden Samsun Bağısmız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban, halk ile buluştu.

 

Çoban, Bağımsız olarak milletvekili seçiminden daha güçlü bir şekilde çıkacağına inandığını belirterek, “Azimle ve kararlılıkla sahadaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu seçim sadece milletvekilini belirlemekle kalmayacak, aynı zamanda memleketimizin hizmet yolundaki kilometre taşından biridir. İnşallah seçim ertesi sabahı da aynı güçlü iradeyle göreve gelerek, Samsun’muzu daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.