Milletvekili Adayı Tüfekçi -‘Vezirköprü hizmete doyacak’

Siyaset 03.05.2023 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2565+ kez okundu.
 

Milletvekili Adayı Tüfekçi -‘Vezirköprü hizmete doyacak’

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Adayı Tüfekçi; ‘Hizmet alamamak Vezirköprü’nün kaderi olmamalıdır.’ dedi.
Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmran Nilay Tüfekçi, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca'ya açıklamalarda bulundu.   Tüfekçi: “Vezirköprü 21 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi’ne verdiği  oy desteğinin  karşılığında hizmet almamış bir ilçe. Hizmet alamamak Vezirköprü’nün kaderi olmamalıdır." dedi.   ‘İyilerin iktidarında Vezirköprü’de yarım kalan projeler bitirilecek.’ diyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekçi; “İşsizlik ve göçün önüne geçilmesi için istihdam alanları oluşturulacak.  Vezirköprülü hemşehrilerimiz 14 Mayıs seçimlerinde ‘bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ vererek bugüne kadar alamadığı hizmetleri İyilerin iktidarında alacak.” dedi.    ‘VEZİRKÖPRÜ GÖZ ARDI EDİLİYOR’   İlçede bulunan esnaf ve vatandaş ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, ilçedeki kenevir üretimi konusunda verilen sözlerle ilgili konuştu.    Tüfekçi; “2019 yılından itibaren ilçemizde bulunan çiftçilerimiz kenevir üretimine teşvik edildi çok büyük vaatler verildi. Mevcut iktidar ‘Siz yeter ki ekin üretin, biz tamamen sizi kalkındıracağız’ gibi cümlelerle çiftçiye kenevir ektirdiler hasat zamanı geldiğinde satacak yer bulamadılar, buldukları zaman da mağdur edilip paraları ödenmedi çiftçi burada yalnızlığa terk edildi. Hayvancılık tarafına bakıyoruz ilçemizin en büyük gelir kaynaklarından biri besicilik. Yem fiyatları uçmuş gitmiş durumda. Besiciler hayvanlarının sütünden faydalanmak yerine artık bakamadığı için kesime gönderir duruma geldi. Bu da uzun vadede ilçenin en önemli gelir kaynaklarından biri olan besiciliği bitirme noktasına getirebilir. Bu yüzden en kısa zamanda hem kenevir üretimi konusunda hem de hayvancılık konusunda gerekli desteklerin verilmesi ve sadece çiftçimizin, besicimizin değil ilçede bulunan tüm esnafımızın dertlerine sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvamış durumdayız.” dedi.   Ekonominin düzelmesi için üretimin şart olduğunu ifade eden Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca, çalışmalarında başarılar diledi.   Milletvekili Adayı Tüfekçi’ye ziyaretinden İYİ Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Budak, Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Süreyya Yücel ve Erdal Gebeş eşlik etti.  
Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Adayı Tüfekçi; ‘Hizmet alamamak Vezirköprü’nün kaderi olmamalıdır.’ dedi.
Özlem Gazetesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmran Nilay Tüfekçi, Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca'ya açıklamalarda bulundu.

 

Tüfekçi: “Vezirköprü 21 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi’ne verdiği  oy desteğinin  karşılığında hizmet almamış bir ilçe. Hizmet alamamak Vezirköprü’nün kaderi olmamalıdır." dedi.

 

‘İyilerin iktidarında Vezirköprü’de yarım kalan projeler bitirilecek.’ diyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekçi; “İşsizlik ve göçün önüne geçilmesi için istihdam alanları oluşturulacak.  Vezirköprülü hemşehrilerimiz 14 Mayıs seçimlerinde ‘bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ vererek bugüne kadar alamadığı hizmetleri İyilerin iktidarında alacak.” dedi. 

 

‘VEZİRKÖPRÜ GÖZ ARDI EDİLİYOR’

 

İlçede bulunan esnaf ve vatandaş ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, ilçedeki kenevir üretimi konusunda verilen sözlerle ilgili konuştu. 

 

Tüfekçi; “2019 yılından itibaren ilçemizde bulunan çiftçilerimiz kenevir üretimine teşvik edildi çok büyük vaatler verildi. Mevcut iktidar ‘Siz yeter ki ekin üretin, biz tamamen sizi kalkındıracağız’ gibi cümlelerle çiftçiye kenevir ektirdiler hasat zamanı geldiğinde satacak yer bulamadılar, buldukları zaman da mağdur edilip paraları ödenmedi çiftçi burada yalnızlığa terk edildi. Hayvancılık tarafına bakıyoruz ilçemizin en büyük gelir kaynaklarından biri besicilik. Yem fiyatları uçmuş gitmiş durumda. Besiciler hayvanlarının sütünden faydalanmak yerine artık bakamadığı için kesime gönderir duruma geldi. Bu da uzun vadede ilçenin en önemli gelir kaynaklarından biri olan besiciliği bitirme noktasına getirebilir. Bu yüzden en kısa zamanda hem kenevir üretimi konusunda hem de hayvancılık konusunda gerekli desteklerin verilmesi ve sadece çiftçimizin, besicimizin değil ilçede bulunan tüm esnafımızın dertlerine sorunlarına çözüm üretmek için kolları sıvamış durumdayız.” dedi.

 

Ekonominin düzelmesi için üretimin şart olduğunu ifade eden Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Milletvekili Adayı Tüfekçi’ye ziyaretinden İYİ Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Budak, Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Süreyya Yücel ve Erdal Gebeş eşlik etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.