Dr. Karkucak -‘Vezirköprü’nün köylerinde sosyal güvencesi olmayan aile kalmayacak'

Siyaset 03.05.2023 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1930+ kez okundu.
 

Dr. Karkucak -‘Vezirköprü’nün köylerinde sosyal güvencesi olmayan aile kalmayacak'

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı her kesim tarafından sevilen doktor Ahmet Karkucak Vezirköprü’de seçim çalışmalarına hız verdi.
İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı her kesim tarafından sevilen doktor Ahmet Karkucak Vezirköprü’de seçim çalışmalarına hız verdi.    Gazetemizi de ziyaret eden Dr. Karkucak: "Vezirköprü’de hekimlik görevi yaptım. Sağlık alanında verdiğim hizmetler süresince güzel dostluklarımız oldu. Benim meslek hayatımda  Vezirköprü’nün yeri çok farklıdır. Vezirköprü insanı, cefakar, vefakar, samimi ve az ile mutlu olmayı becerebilen güzel kalpli, iyi insanların yaşadığı bir ilçemiz.     Böyle güzel ve iyi insanların her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum. Maalesef Vezirköprü 21 yıldır iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından ihmal edilen, unutulan, sorunlarıyla baş başa bırakılan bir ilçemiz oldu.” dedi.   "Köyde yaşayan her ailenin sosyal güvencesini devlet ödeyecek"   "İyi yöneticilerle Vezirköprü’nün kaderini değiştirmeye var mısınız?” diyen İyi Parti Samsun Milletvekili Ahmet Karkucak: "Vezirköprü nüfusunun yüzde 70'i tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor. Yanlış politikalar yüzünden insanları tarım ve hayvancılıktan vazgeçmelerine neden olan ailelerimize destekler sağlayarak onları doğdukları, büyüdükleri köylerinde kalmalarını sağlayacağız. Köyünde tarım ve hayvancılık yapan her ailenin sosyal güvencesi devlet tarafından ödenecek” dedi.    Ülkemizde Tarım ve Hayvancılık İhmal Edildi   İktidarın yanlış politikalar yüzünden soğanın 30 TL, etin 300 TL olduğu ülkemizde tarım ve hayvancılığın ihmal edilmesinin sonuçlarını yaşıyoruz. Millet İttifakı göreve geldiğinde mazot, gübre, ilaç ve diğer giderler devlet tarafından desteklenecek.    İyi Parti iktidarıyla; Vezirköprü üreten, göç veren değil alan bir ilçe olması için gece gündüz çalışacağız.  İyi Parti ve Millet İttifakı projeleriyle yüzü gülen mutlu bir Vezirköprü oluşturacağız.” dedi.   14 Mayıs seçimlerinde sandık başına gidecek Vezirköprülülerin desteğini beklediklerini söyleyen İyi Parti Milletvekili Adayı Doktor Ahmet Karkucak: “Bir oy MERAL ablaya, bir oy Bay KEMAL’e  destek istiyorum. Artık yeter 21 yılıdır görev başında olan  iktidarda olanlarda heyecan kalmadı.  Değişim zamanı çoktan geçti. İktidarı emekliye ayıracağız.” dedi.   
İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı her kesim tarafından sevilen doktor Ahmet Karkucak Vezirköprü’de seçim çalışmalarına hız verdi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı her kesim tarafından sevilen doktor Ahmet Karkucak Vezirköprü’de seçim çalışmalarına hız verdi. 

 

Gazetemizi de ziyaret eden Dr. Karkucak: "Vezirköprü’de hekimlik görevi yaptım. Sağlık alanında verdiğim hizmetler süresince güzel dostluklarımız oldu. Benim meslek hayatımda  Vezirköprü’nün yeri çok farklıdır. Vezirköprü insanı, cefakar, vefakar, samimi ve az ile mutlu olmayı becerebilen güzel kalpli, iyi insanların yaşadığı bir ilçemiz.  

 

Böyle güzel ve iyi insanların her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum. Maalesef Vezirköprü 21 yıldır iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından ihmal edilen, unutulan, sorunlarıyla baş başa bırakılan bir ilçemiz oldu.” dedi.

 

"Köyde yaşayan her ailenin sosyal güvencesini devlet ödeyecek"

 

"İyi yöneticilerle Vezirköprü’nün kaderini değiştirmeye var mısınız?” diyen İyi Parti Samsun Milletvekili Ahmet Karkucak: "Vezirköprü nüfusunun yüzde 70'i tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor. Yanlış politikalar yüzünden insanları tarım ve hayvancılıktan vazgeçmelerine neden olan ailelerimize destekler sağlayarak onları doğdukları, büyüdükleri köylerinde kalmalarını sağlayacağız. Köyünde tarım ve hayvancılık yapan her ailenin sosyal güvencesi devlet tarafından ödenecek” dedi. 

 

Ülkemizde Tarım ve Hayvancılık İhmal Edildi

 

İktidarın yanlış politikalar yüzünden soğanın 30 TL, etin 300 TL olduğu ülkemizde tarım ve hayvancılığın ihmal edilmesinin sonuçlarını yaşıyoruz. Millet İttifakı göreve geldiğinde mazot, gübre, ilaç ve diğer giderler devlet tarafından desteklenecek. 

 

İyi Parti iktidarıyla; Vezirköprü üreten, göç veren değil alan bir ilçe olması için gece gündüz çalışacağız.  İyi Parti ve Millet İttifakı projeleriyle yüzü gülen mutlu bir Vezirköprü oluşturacağız.” dedi.

 

14 Mayıs seçimlerinde sandık başına gidecek Vezirköprülülerin desteğini beklediklerini söyleyen İyi Parti Milletvekili Adayı Doktor Ahmet Karkucak: “Bir oy MERAL ablaya, bir oy Bay KEMAL’e  destek istiyorum. Artık yeter 21 yılıdır görev başında olan  iktidarda olanlarda heyecan kalmadı.  Değişim zamanı çoktan geçti. İktidarı emekliye ayıracağız.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.