Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Öğrencileri Samsun’u Keşfediyor

YEREL 28.04.2023 - 18:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1843+ kez okundu.
 

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Öğrencileri Samsun’u Keşfediyor

Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu öğrencileri Samsun gezisine katıldı.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi organizesinde ‘Şehrimiz Samsun’ seçmeli dersini alan 7. ve 8. sınıf öğrencileri Samsun gezisine katıldı.   Ondokuzmayıs Üniversitesi Planetaryum ve Panorama Dijital Gösterim Merkezi’nde farklı dünyaları keşfeden öğrenciler Samsun 1 Gemisi’nde deniz turu eşliğinde öğle yemeği yedi. Onur Anıtı, Kent Müzesi, Bandırma Gemisi Müzesi ile tarihi bir yolculuğa çıktılar.   Şehirlerini yakından tanıma fırsatı buldukları için heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler kendilerine rehberlik eden öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu öğrencileri Samsun gezisine katıldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi organizesinde ‘Şehrimiz Samsun’ seçmeli dersini alan 7. ve 8. sınıf öğrencileri Samsun gezisine katıldı.

 

Ondokuzmayıs Üniversitesi Planetaryum ve Panorama Dijital Gösterim Merkezi’nde farklı dünyaları keşfeden öğrenciler Samsun 1 Gemisi’nde deniz turu eşliğinde öğle yemeği yedi. Onur Anıtı, Kent Müzesi, Bandırma Gemisi Müzesi ile tarihi bir yolculuğa çıktılar.

 

Şehirlerini yakından tanıma fırsatı buldukları için heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler kendilerine rehberlik eden öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.