İlçe Seçim Kurulu Müdürü Uzuner -‘Seçime hazırız’

YEREL 28.04.2023 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1837+ kez okundu.
 

İlçe Seçim Kurulu Müdürü Uzuner -‘Seçime hazırız’

Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Buğra Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.
Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Buğra Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.   Uzuner, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Vezirköprü’de hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.    Seçim gününe kadar yapılacak genel çalışmaların da devam ettiğini söyleyen Uzuner, 14 Mayıs’ta seçim tedbirlerinin de alınacağını ekledi.   SEÇİM TAKVİMİNDE NELER VAR?   Seçim gününün belirlenmesinin ardından çalışmaların başladığını ve 14 Mayıs tarihine kadar olan önemli tarihlerden söz eden Uzuner şöyle devam etti;   “4 Mayıs: Propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları başlayacak.   7 Mayıs: Radyo ve televizyon propaganda konuşmaları başlayacak. Seçmen bilgi kağıtlarının seçmenlere dağıtımı tamamlanacak.   9 Mayıs: Yurt dışında oy verme işlemi sona erecek.   13 Mayıs: Seçim propaganda süreci saat 18.00 itibarıyla sona erecek.   14 Mayıs: Oy verme günü. Seçim yasakları saat 24.00’te sona erecek. Cumhurbaşkanı seçimi geçici sonuçları saat 23.59’a kadar ilan edilecek.”
Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Buğra Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.

Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu Müdürü Buğra Uzuner gazetemize yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.

 

Uzuner, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Vezirköprü’de hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. 

 

Seçim gününe kadar yapılacak genel çalışmaların da devam ettiğini söyleyen Uzuner, 14 Mayıs’ta seçim tedbirlerinin de alınacağını ekledi.

 

SEÇİM TAKVİMİNDE NELER VAR?

 

Seçim gününün belirlenmesinin ardından çalışmaların başladığını ve 14 Mayıs tarihine kadar olan önemli tarihlerden söz eden Uzuner şöyle devam etti;

 

4 Mayıs: Propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları başlayacak.

 

7 Mayıs: Radyo ve televizyon propaganda konuşmaları başlayacak. Seçmen bilgi kağıtlarının seçmenlere dağıtımı tamamlanacak.

 

9 Mayıs: Yurt dışında oy verme işlemi sona erecek.

 

13 Mayıs: Seçim propaganda süreci saat 18.00 itibarıyla sona erecek.

 

14 Mayıs: Oy verme günü. Seçim yasakları saat 24.00’te sona erecek. Cumhurbaşkanı seçimi geçici sonuçları saat 23.59’a kadar ilan edilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.