Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Adige Derneği’nden Özlem’e ziyaret

YEREL 28.04.2023 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2372+ kez okundu.
 

Adige Derneği’nden Özlem’e ziyaret

Adige Kültür Derneği Başkanı Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Özlem Gazetesini ziyaret etti.
Adige Kültür Derneği Başkanı Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Özlem Gazetesini ziyaret etti.   Başkan Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Eşref Baş, Enver Tuna ve Aslan Yeşilova ziyaretlerinde Özlem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kemalettin Ağca ve Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile bir süre sohbet etti.   Samsun’da faaliyet gösteren dernek hakkında bilgi veren Başkan Abdulkadir Özyılmaz; “Samsun genelinde 136 tane köyümüzden üyelerimiz var. Derneğimizin yaklaşık 300 üyesi bulunuyor. Samsun’da yaşayan 300 bin civarında nüfusumuz var. Bu nüfusumuzla birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhuyla faaliyetlerimizi yapmaya gayret ediyoruz. Amacımız yok olmaya yüz tutan Adige kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak” dedi.   Ağcalar ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Adige Kültür Derneği Başkanı Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Özlem Gazetesini ziyaret etti.

Adige Kültür Derneği Başkanı Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Özlem Gazetesini ziyaret etti.

 

Başkan Abdulkadir Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Eşref Baş, Enver Tuna ve Aslan Yeşilova ziyaretlerinde Özlem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kemalettin Ağca ve Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile bir süre sohbet etti.

 

Samsun’da faaliyet gösteren dernek hakkında bilgi veren Başkan Abdulkadir Özyılmaz; “Samsun genelinde 136 tane köyümüzden üyelerimiz var. Derneğimizin yaklaşık 300 üyesi bulunuyor. Samsun’da yaşayan 300 bin civarında nüfusumuz var. Bu nüfusumuzla birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhuyla faaliyetlerimizi yapmaya gayret ediyoruz. Amacımız yok olmaya yüz tutan Adige kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak” dedi.

 

Ağcalar ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.