Ziraat Bankası Müdürü Tarakçı göreve başladı

YEREL 26.04.2023 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3121+ kez okundu.
 

Ziraat Bankası Müdürü Tarakçı göreve başladı

Ziraat Bankası Vezirköprü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Tarakçı göreve başladı.
Ziraat Bankası Vezirköprü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Tarakçı göreve başladı.   Yozgat Kadışehri Şube Müdürü görevinden Vezirköprü’ye atanan Mehmet Tarakçı meslekte 24’üncü yılında olduğunu söyledi.   Aslen Sinoplu olan Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Tarakçı Vezirköprü’yü yakından tanıdığını, tarımsal faaliyetleri olan güzel bir ilçe olduğunu ifade etti.    Gazetemiz Muhabiri Cihan Özay ile bir süre sohbet eden Tarakçı, ilçenin tarım alanında gelişmesi için bankanın avantajlı destek kampanyalarından üreticinin faydalandığına dikkat çekti. Üretimin artması ve çiftçinin desteklerden faydalanması için tarım ve hayvancılık alanında desteklerin devam ettiğini ifade eden Tarakçı, üreticilerin şartları uyduğu halde bu desteklerden kolayca faydalanabileceğini ifade etti.   Muhabirimiz Cihan Özay, Vezirköprü’de geçtiğimiz hafta göreve başlayan Tarakçı’ya, görevinde başarılar diledi ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür etti.    
Ziraat Bankası Vezirköprü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Tarakçı göreve başladı.

Ziraat Bankası Vezirköprü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Tarakçı göreve başladı.

 

Yozgat Kadışehri Şube Müdürü görevinden Vezirköprü’ye atanan Mehmet Tarakçı meslekte 24’üncü yılında olduğunu söyledi.

 

Aslen Sinoplu olan Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Tarakçı Vezirköprü’yü yakından tanıdığını, tarımsal faaliyetleri olan güzel bir ilçe olduğunu ifade etti. 

 

Gazetemiz Muhabiri Cihan Özay ile bir süre sohbet eden Tarakçı, ilçenin tarım alanında gelişmesi için bankanın avantajlı destek kampanyalarından üreticinin faydalandığına dikkat çekti. Üretimin artması ve çiftçinin desteklerden faydalanması için tarım ve hayvancılık alanında desteklerin devam ettiğini ifade eden Tarakçı, üreticilerin şartları uyduğu halde bu desteklerden kolayca faydalanabileceğini ifade etti.

 

Muhabirimiz Cihan Özay, Vezirköprü’de geçtiğimiz hafta göreve başlayan Tarakçı’ya, görevinde başarılar diledi ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür etti.    

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.