Amasya'da zincirleme kaza 2 ölü, 8 yaralı

Asayiş 24.04.2023 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3068+ kez okundu.
 

Amasya'da zincirleme kaza 2 ölü, 8 yaralı

Merzifon’da trafik kazasında hayatını kaybeden emekli imam ve eşi Vezirköprü’de defin edilecek.
Amasya Merzifon'da 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.   Amasya’nın Merzifon ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.   Merzifon-Samsun kara yolu Çavundur köyü kavşağında, Hikmet T. idaresindeki 06 HB 5808 plakalı otomobil ile Süleyman Y. yönetimindeki 37 PU 449 plakalı otomobil ve Erkan K’nin kullandığı 34 TJ 596 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.   Kazada 37 PU 449 plakalı otomobilde bulunan Recep (81) ve Cemile Yıldırım (80) yaşamını yitirdi, araçlardaki 8 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi ve Suluova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.   VEZİRKÖPRÜ'DE DEFNEDİLECEK   Trafik kazasında hayatını kaybeden emekli imam Recep Yıldırım ve eşi Cemile Yıldırım 24.04. 2023 Pazartesi (Bugün) Esenyurt Mahellesi’nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze nazmının ardından defin edilecek.
Merzifon’da trafik kazasında hayatını kaybeden emekli imam ve eşi Vezirköprü’de defin edilecek.

Amasya Merzifon'da 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

 

Amasya’nın Merzifon ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

 

Merzifon-Samsun kara yolu Çavundur köyü kavşağında, Hikmet T. idaresindeki 06 HB 5808 plakalı otomobil ile Süleyman Y. yönetimindeki 37 PU 449 plakalı otomobil ve Erkan K’nin kullandığı 34 TJ 596 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Kazada 37 PU 449 plakalı otomobilde bulunan Recep (81) ve Cemile Yıldırım (80) yaşamını yitirdi, araçlardaki 8 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi ve Suluova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

 

VEZİRKÖPRÜ'DE DEFNEDİLECEK

 

Trafik kazasında hayatını kaybeden emekli imam Recep Yıldırım ve eşi Cemile Yıldırım 24.04. 2023 Pazartesi (Bugün) Esenyurt Mahellesi’nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze nazmının ardından defin edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.