İş Bankasında görev değişimi

YEREL 20.04.2023 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1724+ kez okundu.
 

İş Bankasında görev değişimi

İş Bankası Vezirköprü Şubesi Müdürlüğüne atanan Berkant Yılmaz görevine başladı.
İş Bankası Vezirköprü Şubesi Müdürlüğüne atanan Berkant Yılmaz görevine başladı.   Önceki Müdür Avni Yılmaz'ın emekli olmasıyla boşalan müdürlük kadrosuna Berkant Yılmaz atandı.   15 yıl önce mesleğe başlayan Müdür Berkant Yılmaz, İş Bankası Genel Müdürlüğü Saha Satış Müdürü görevinde iken Vezirköprü'ye tayin edildi.   Vezirköprü insanının çok sıcak kanlı olduğunu ifade eden Yılmaz; "Vezirköprü'de hiç yabancılık çekmedim. İnsanıyla, doğasıyla, tarihiyle güzel bir ilçe. Tarım alanları da oldukça yaygın. İş Bankası'nın çiftçiye yönelik çalışan sayılı şubelerinden birisi de Vezirköprü şubemiz. Potansiyeli gerçekten yüksek ve liderliğe doğru koşan bir şube. Bu anlamda çiftçimize destek vermeye, tarım bankacılığı ürünlerini yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." dedi.
İş Bankası Vezirköprü Şubesi Müdürlüğüne atanan Berkant Yılmaz görevine başladı.

İş Bankası Vezirköprü Şubesi Müdürlüğüne atanan Berkant Yılmaz görevine başladı.

 

Önceki Müdür Avni Yılmaz'ın emekli olmasıyla boşalan müdürlük kadrosuna Berkant Yılmaz atandı.

 

15 yıl önce mesleğe başlayan Müdür Berkant Yılmaz, İş Bankası Genel Müdürlüğü Saha Satış Müdürü görevinde iken Vezirköprü'ye tayin edildi.

 

Vezirköprü insanının çok sıcak kanlı olduğunu ifade eden Yılmaz; "Vezirköprü'de hiç yabancılık çekmedim. İnsanıyla, doğasıyla, tarihiyle güzel bir ilçe. Tarım alanları da oldukça yaygın. İş Bankası'nın çiftçiye yönelik çalışan sayılı şubelerinden birisi de Vezirköprü şubemiz. Potansiyeli gerçekten yüksek ve liderliğe doğru koşan bir şube. Bu anlamda çiftçimize destek vermeye, tarım bankacılığı ürünlerini yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.