Ticaret Bakanı Mehmet Muş -'Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer'

Siyaset 16.04.2023 - 21:00, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2580+ kez okundu.
 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş -'Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer'

Vezirköprü ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş iftar sonrasında yaptığı konuşmada "Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer" dedi.
Tarihi Bedesten'de düzenlenen iftar yemeğinde partililer ve ilçe halkı ile bir araya gelen Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Vezirköprü'de yapacakları çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.   "Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer" diyen Bakan Mehmet Muş; "Neden bunu söylüyorum. Vezirköprü gerekeni burada yapıyor. Geçen seçimde yüzde 78 oy verdiniz. Şimdi bunun üzerine çıkmamız lazım. Milletvekilliğinde de Cumhurbaşkanlığında da. Çünkü güçlü bir yönetim oluşmazsa ülke bir yönetim problemine girer.   Vezirköprü için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz. Bu ilçenin gelişmesi ve güçlenmesi için gayret edeceğiz. Buranın sanayisi ve istihdam alanlarının artması için çabalayacağız. Vezirköprü muazzam bir yer. Buranın tanıtımını yapmamız lazım. İnsanların burada gezmesi görmesi lazım çok manevi bir ilçe. Sanayiden tarıma kadar bütün alanlarda insanların gelirlerini artırmamız lazım." dedi.   Konuşmanın sonrasında Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Bakan Mehmet Muş'a seccade hediye etti. Kurt hediyesini takdim ederken; "15 Mayıs sabahı inşallah seccadelerimiz üzerinde şükür namazımızı hep birlikte kılacağız." dedi.   İftar programının sonrasında Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ilçede esnaf ziyaretlerine devam etti.   TOGG VEZİRKÖPRÜ'DE   Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile birlikte Türkiye'nin yerli otomobili TOGG da ilçeye getirildi. TOGG otomobiline yoğun ilgi gösteren ilçe halkı fotoğraf çekindi ve otomobili inceledi.   Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a ilçe ziyaretinde Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş eşlik ederken, Vezirköprü'de Bakan Muş'u, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekci, Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayları Havva Şen Saygın ve İrfan Şenocak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.
Vezirköprü ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş iftar sonrasında yaptığı konuşmada "Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer" dedi.

Tarihi Bedesten'de düzenlenen iftar yemeğinde partililer ve ilçe halkı ile bir araya gelen Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Vezirköprü'de yapacakları çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

 

"Vezirköprü Ak Parti'nin önemli merkezlerinden bir yer" diyen Bakan Mehmet Muş; "Neden bunu söylüyorum. Vezirköprü gerekeni burada yapıyor. Geçen seçimde yüzde 78 oy verdiniz. Şimdi bunun üzerine çıkmamız lazım. Milletvekilliğinde de Cumhurbaşkanlığında da. Çünkü güçlü bir yönetim oluşmazsa ülke bir yönetim problemine girer.

 

Vezirköprü için elimizden gelen bütün imkanları seferber edeceğiz. Bu ilçenin gelişmesi ve güçlenmesi için gayret edeceğiz. Buranın sanayisi ve istihdam alanlarının artması için çabalayacağız. Vezirköprü muazzam bir yer. Buranın tanıtımını yapmamız lazım. İnsanların burada gezmesi görmesi lazım çok manevi bir ilçe. Sanayiden tarıma kadar bütün alanlarda insanların gelirlerini artırmamız lazım." dedi.

 

Konuşmanın sonrasında Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Bakan Mehmet Muş'a seccade hediye etti. Kurt hediyesini takdim ederken; "15 Mayıs sabahı inşallah seccadelerimiz üzerinde şükür namazımızı hep birlikte kılacağız." dedi.

 

İftar programının sonrasında Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ilçede esnaf ziyaretlerine devam etti.

 

TOGG VEZİRKÖPRÜ'DE

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile birlikte Türkiye'nin yerli otomobili TOGG da ilçeye getirildi. TOGG otomobiline yoğun ilgi gösteren ilçe halkı fotoğraf çekindi ve otomobili inceledi.

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a ilçe ziyaretinde Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş eşlik ederken, Vezirköprü'de Bakan Muş'u, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekci, Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayları Havva Şen Saygın ve İrfan Şenocak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.