AK Parti Milletvekili Adayı Havva Şen Seçim Çalışmalarına Başladı

Siyaset 15.04.2023 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2401+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili Adayı Havva Şen Seçim Çalışmalarına Başladı

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen seçim çalışmalarına başladı.
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen seçim çalışmalarına başladı.    Esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Şen’e, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Vezirköprü Koordinatörü Üzeyir Bahadır, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Tanıtım Medya Başkanı Haşim Aruç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kurtça Demir ve İsmail Şahin eşlik etti.    Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti heyeti çalışmaları hakkında Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’ya açıklamalarda bulundular.   İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Bahadır; “Vezirköprü Samsun’un ve Cumhurbaşkanımızın gözdesinde olan bir ilçedir. Vezirköprü’nün sorunlarını biliyoruz. Vezirköprü - Havza Karayolu bu yıl sonuna kadar yüzde 90 bitecek, Karma Sanayi süreci hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.   Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt; “Vezirköprü’de sulama barajlarının menzil mesafesinde bulunan bütün köylerimiz sulu tarıma geçti. Vezirköprü’de su ve yol sorunu olan hiçbir yerleşim yerimiz kalmadı. Mevcut sorunlarımızın da çalışmaları sürüyor önümüzdeki dönemde çözüme kavuşturulacak.” dedi.   Ak Parti Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen ise: “Vezirköprü geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yolunda yürümeye devam edecek. Bütün hemşerilerimden destek bekliyorum. Vezirköprü 14 Mayıs seçimlerinde de tarih yazacak” dedi. 
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen seçim çalışmalarına başladı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen seçim çalışmalarına başladı. 

 

Esnaf ziyareti yapan Milletvekili Adayı Şen’e, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Vezirköprü Koordinatörü Üzeyir Bahadır, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Tanıtım Medya Başkanı Haşim Aruç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kurtça Demir ve İsmail Şahin eşlik etti. 

 

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti heyeti çalışmaları hakkında Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’ya açıklamalarda bulundular.

 

İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Bahadır; “Vezirköprü Samsun’un ve Cumhurbaşkanımızın gözdesinde olan bir ilçedir. Vezirköprü’nün sorunlarını biliyoruz. Vezirköprü - Havza Karayolu bu yıl sonuna kadar yüzde 90 bitecek, Karma Sanayi süreci hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt; “Vezirköprü’de sulama barajlarının menzil mesafesinde bulunan bütün köylerimiz sulu tarıma geçti. Vezirköprü’de su ve yol sorunu olan hiçbir yerleşim yerimiz kalmadı. Mevcut sorunlarımızın da çalışmaları sürüyor önümüzdeki dönemde çözüme kavuşturulacak.” dedi.

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Avukat Havva Şen ise: “Vezirköprü geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yolunda yürümeye devam edecek. Bütün hemşerilerimden destek bekliyorum. Vezirköprü 14 Mayıs seçimlerinde de tarih yazacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.