Ak Parti Vezirköprü'de seçim bürosunu açtı

Siyaset 15.04.2023 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1850+ kez okundu.
 

Ak Parti Vezirköprü'de seçim bürosunu açtı

Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.
Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.   Ak Parti Samsun Milletvekili Adaylarının katıldığı programda seçim bürosunun açılış kurdelesi Cumhur İttifakı ortağı partilerin İlçe Başkanları ile birlikte kesildi.   Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekili Adayları Ersan Aksu ve Havva Şen Saygın'ın bir arada olduğu programa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile vatandaşlar katıldı.   Siyasi konuşmaların sonrasında katılımcılar açılış kurdelesini birlikte kesti. Kurdele kesimine Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Ay eşlik etti.
Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.

Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini açtı.

 

Ak Parti Samsun Milletvekili Adaylarının katıldığı programda seçim bürosunun açılış kurdelesi Cumhur İttifakı ortağı partilerin İlçe Başkanları ile birlikte kesildi.

 

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Ak Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekili Adayları Ersan Aksu ve Havva Şen Saygın'ın bir arada olduğu programa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ak Parti İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Siyasi konuşmaların sonrasında katılımcılar açılış kurdelesini birlikte kesti. Kurdele kesimine Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Koç, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Ay eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.