Ahmet Fakı Emekli Oldu

YEREL 15.04.2023 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1829+ kez okundu.
 

Ahmet Fakı Emekli Oldu

Vezirköprü Devlet Hastanesi Ambulans Şoförü Ahmet Fakı emekli oldu.
Vezirköprü Devlet Hastanesi Ambulans Şoförü Ahmet Fakı emekli oldu.   27 yıl Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde ambulans şoförlüğü görevinden emekli olan Ahmet Fakı: “Vezirköprü halkına hizmet verdiğim Vezirköprü Devlet Hastanesi’ndeki görevimden emekli oldum. Çeyrek asrı aşkın aynı çatı altında çalışma arkadaşlarımla birlikte ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Her başlangıcın bir sonu olduğu gibi iş hayatının da bir sonu oluyor, o da emeklilik.” dedi.   Vezirköprü’nün elli yıllık siyasetine damga vuran merhum Hüseyin Fakı’nın kardeşi olan Ahmet Fakı’nın aktif siyasette yer alarak Fakı’nın siyasi mirasını sürdürmesi bekleniyor.
Vezirköprü Devlet Hastanesi Ambulans Şoförü Ahmet Fakı emekli oldu.

Vezirköprü Devlet Hastanesi Ambulans Şoförü Ahmet Fakı emekli oldu.

 

27 yıl Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde ambulans şoförlüğü görevinden emekli olan Ahmet Fakı: “Vezirköprü halkına hizmet verdiğim Vezirköprü Devlet Hastanesi’ndeki görevimden emekli oldum. Çeyrek asrı aşkın aynı çatı altında çalışma arkadaşlarımla birlikte ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Her başlangıcın bir sonu olduğu gibi iş hayatının da bir sonu oluyor, o da emeklilik.” dedi.

 

Vezirköprü’nün elli yıllık siyasetine damga vuran merhum Hüseyin Fakı’nın kardeşi olan Ahmet Fakı’nın aktif siyasette yer alarak Fakı’nın siyasi mirasını sürdürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.