Vezirağaç iftarında birçok kesim bir araya geldi

YEREL 13.04.2023 - 20:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2389+ kez okundu.
 

Vezirağaç iftarında birçok kesim bir araya geldi

Vezirköprü ilçesinde orman ürünleri sanayi kuruluşu olan Vezirağaç Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş. tarafından iftar yemeği düzenlendi.
Vezirköprü ilçesinde orman ürünleri sanayi kuruluşu olan Vezirağaç Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş. tarafından iftar yemeği düzenlendi.   Siyasi, kamu kurumlarının temsilcileri ve iş insanlarının bir araya geldiği iftar yemeğine ilçe halkından da yoğun katılım oldu.   24'üncü iftar yemeğini düzenlediklerini ifade eden Vezirağaç Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Üstündağ yaptığı konuşmada fabrikanın genel durumunu anlattı.   Üstündağ; "Son iftarımızdan bu yana 3 yıl geçti. Bu üç yılda fabrikamızda önemli gelişmeler oldu. Peli markamız laminant parke sektöründe liderliğe adım adım yaklaşırken yeni hedeflerimizde ihracat yaptığımız ülke sayısı 42'ye çıktı. Toplam ciromuzun yüzde 50'si artık ihraç ürünlerinden oluşmakta. Hayalimiz çok büyük. Bizler Peli markasını dünyanın lider markası yapmak istiyoruz. Vezirköprü'de üretilen parke ürünümüzü dünyaya tanıtıyor, kalitemizi ve tasarımlarımızı dünyaya ihraç ediyoruz. Peli bir Vezirköprü markasıdır." dedi.   Konuşmaların sonrasında iftar yemeği sona erdi.   Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Turan ve fabrika yönetiminin katılımcılar ile yakından ilgilendiği yemeğe Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, CHP Samsun eski Milletvekili Suat Binici, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, kamu kurumu müdürleri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.
Vezirköprü ilçesinde orman ürünleri sanayi kuruluşu olan Vezirağaç Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş. tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Vezirköprü ilçesinde orman ürünleri sanayi kuruluşu olan Vezirağaç Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi A.Ş. tarafından iftar yemeği düzenlendi.

 

Siyasi, kamu kurumlarının temsilcileri ve iş insanlarının bir araya geldiği iftar yemeğine ilçe halkından da yoğun katılım oldu.

 

24'üncü iftar yemeğini düzenlediklerini ifade eden Vezirağaç Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Üstündağ yaptığı konuşmada fabrikanın genel durumunu anlattı.

 

Üstündağ; "Son iftarımızdan bu yana 3 yıl geçti. Bu üç yılda fabrikamızda önemli gelişmeler oldu. Peli markamız laminant parke sektöründe liderliğe adım adım yaklaşırken yeni hedeflerimizde ihracat yaptığımız ülke sayısı 42'ye çıktı. Toplam ciromuzun yüzde 50'si artık ihraç ürünlerinden oluşmakta. Hayalimiz çok büyük. Bizler Peli markasını dünyanın lider markası yapmak istiyoruz. Vezirköprü'de üretilen parke ürünümüzü dünyaya tanıtıyor, kalitemizi ve tasarımlarımızı dünyaya ihraç ediyoruz. Peli bir Vezirköprü markasıdır." dedi.

 

Konuşmaların sonrasında iftar yemeği sona erdi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Turan ve fabrika yönetiminin katılımcılar ile yakından ilgilendiği yemeğe Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, CHP Samsun eski Milletvekili Suat Binici, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Havva Şen Saygın, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, kamu kurumu müdürleri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.