İYİ Parti Lideri Meral Akşener -’Ben takip edeceğim!’

Siyaset 13.04.2023 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2687+ kez okundu.
 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener -’Ben takip edeceğim!’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Erhan Usta’ya: 'Samsun için projeleri tespit et. Bizzat takipçisi ben olacağım.'
İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, genel başkanları Meral Akşener’in kendisiyle görüştüğünü, “Samsun için gerekli yatırımları, projeleri tespit edelim. Bizzat takipçisi ben olacağım” dedi.   MERAL AKŞENER YARIN SAMSUN’DA   antalya haber box bilişim haber antalya antalya webtasarım antalya tasarım seo antalya haberler Erhan Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 13 Nisan Perşembe günü yapacağı Samsun ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ziyaret programlarının ilkini ilk kıvılcımın çakıldığı, ilk adımın atıldığı, kurtulan değil, kurtaran şehir Samsunumuzda yapacak” dedi.   ‘SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’   Erhan Usta, açıklamalarının devamında, Genel Başkan Meral Akşener’in kendisiyle olan konuşmasına yer verdi.   Meral Akşener’in Samsun için Erhan Usta’dan istedikleri şu şekilde:   “Merkezi yönetim bütçesi tarafından Samsun için yapılması gereken yatırımları tespit et ve bunlara ilişkin projelerimizi hemen oluşturalım, bunların takipçisi ben olacağım. Karadeniz’e ve özellikle Samsun’a özel önem vereceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Teşkilatlarımızla sürekli sahada olmanızı ve İYİ Partimizi Samsun’da hak ettiği yere taşımanızı bekliyorum.”   SAAT 13.30’DA SİTE CAMİİ ÖNÜNDE   Erhan Usta son olarak tüm Samsunlulara, “Cesurlar Hareketinin Lideri, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 13 Nisan Perşembe günü (bugün) saat 13:30’da, İlkadım Site Camii Önünde, siz değerli halkımızla buluşuyor. Bütün vatandaşlarımız davetlidir” çağrısı yaptı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Erhan Usta’ya: 'Samsun için projeleri tespit et. Bizzat takipçisi ben olacağım.'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, genel başkanları Meral Akşener’in kendisiyle görüştüğünü, “Samsun için gerekli yatırımları, projeleri tespit edelim. Bizzat takipçisi ben olacağım” dedi.

 

MERAL AKŞENER YARIN SAMSUN’DA

 

Erhan Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 13 Nisan Perşembe günü yapacağı Samsun ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ziyaret programlarının ilkini ilk kıvılcımın çakıldığı, ilk adımın atıldığı, kurtulan değil, kurtaran şehir Samsunumuzda yapacak” dedi.

 

‘SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

 

Erhan Usta, açıklamalarının devamında, Genel Başkan Meral Akşener’in kendisiyle olan konuşmasına yer verdi.

 

Meral Akşener’in Samsun için Erhan Usta’dan istedikleri şu şekilde:

 

“Merkezi yönetim bütçesi tarafından Samsun için yapılması gereken yatırımları tespit et ve bunlara ilişkin projelerimizi hemen oluşturalım, bunların takipçisi ben olacağım. Karadeniz’e ve özellikle Samsun’a özel önem vereceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Teşkilatlarımızla sürekli sahada olmanızı ve İYİ Partimizi Samsun’da hak ettiği yere taşımanızı bekliyorum.”

 

SAAT 13.30’DA SİTE CAMİİ ÖNÜNDE

 

Erhan Usta son olarak tüm Samsunlulara, “Cesurlar Hareketinin Lideri, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 13 Nisan Perşembe günü (bugün) saat 13:30’da, İlkadım Site Camii Önünde, siz değerli halkımızla buluşuyor. Bütün vatandaşlarımız davetlidir” çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.