23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlanacak

YEREL 12.04.2023 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3061+ kez okundu.
 

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için heyecanlı bekleyiş başladı.
Cumhuriyetimizin en önemli milli bayramlarından biri olan 23 Nisan Çocuk Bayramı için sayılı günler kaldı.   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, tüm okul müdürlerine 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamalarının gününde ve saatinde yapılacağı duyuruldu.   Okullarda, öğretmenler kendi sınıflarında düzenleyecekleri 23 Nisan gösterilerine hazırlanmaya başladı. Bu yıl da yine her yer rengarenk ve cıvıl cıvıl olacak. Çocuklar birbirinden güzel gösterileri izleyicilerine sunacak.   Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan her yıl coşkuyla kutlanıyor.   Depremden sadece depremzede çocuklar değil, ülkemizdeki tüm çocuklar aynı şekilde etkilendi. Tüm çocukların yeniden hayata tutunmaları, deprem korkusundan arınmaları ve çocukların deprem travmasını atlatmalarını kolaylaştırmak amacıyla, 23 Nisan etkinliklerinin tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de aynı heyecanla kutlanacağı bildirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için heyecanlı bekleyiş başladı.

Cumhuriyetimizin en önemli milli bayramlarından biri olan 23 Nisan Çocuk Bayramı için sayılı günler kaldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, tüm okul müdürlerine 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamalarının gününde ve saatinde yapılacağı duyuruldu.

 

Okullarda, öğretmenler kendi sınıflarında düzenleyecekleri 23 Nisan gösterilerine hazırlanmaya başladı. Bu yıl da yine her yer rengarenk ve cıvıl cıvıl olacak. Çocuklar birbirinden güzel gösterileri izleyicilerine sunacak.

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan her yıl coşkuyla kutlanıyor.

 

Depremden sadece depremzede çocuklar değil, ülkemizdeki tüm çocuklar aynı şekilde etkilendi. Tüm çocukların yeniden hayata tutunmaları, deprem korkusundan arınmaları ve çocukların deprem travmasını atlatmalarını kolaylaştırmak amacıyla, 23 Nisan etkinliklerinin tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de aynı heyecanla kutlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.