Bağımsız Aday Mustafa Çoban -'Samsun'un vekili olacağım'

Siyaset 12.04.2023 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3048+ kez okundu.
 

Bağımsız Aday Mustafa Çoban -'Samsun'un vekili olacağım'

14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Milletvekili seçimleri için Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı olan İş Adamı Mustafa Çoban çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Türkiye’nin muhtelif yerlerinde inşaat sektöründe hizmetler veren İş Adamı Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Allah nasip ederse inşallah gönül dostlarımızla el ele vererek başaracağımıza inanıyorum." dedi.   Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban gazetemize yaptığı açıklamada; "9 Nisan Pazar günü seçime iştirak edecek partiler listelerini YSK'ya verdiler ve yarış başladı. Samsun merkezde başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bugünden itibaren hiç ara vermeden çok hızlı bir şekilde hareket ederek ilçelerimizi de bir bir ziyaret ederek vatandaşımıza dokunarak oy isteyeceğiz." dedi.   'FABRİKALARIMIZIN BACALARI TÜTECEK'   Samsun ve ilçelerinde fabrika bacalarının tütmesi gerektiğini söyleyen Bağımsız Aday Mustafa Çoban; "Samsun potansiyelini kullanamıyor. Hava, kara, deniz ve demir yolu ulaşım ağına ve zengin tarım arazilerine rağmen Samsun ekonomide ve istihdamda hep geri kaldı NEDEN? Ben yok 'biz' diyeceğiz hep birlikte başaracağız. Allah nasip ederse inşallah seçilirsem Samsun ilimizin her ilçesinde fabrika bacalarının tütmesi için mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.   'YENİ YÜZLERE İHTİYAÇ VAR'   Partilerin adayları hakkında da konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Geçmiş dönem ve şimdiki adaylara bakar mısınız. Hep aynı yüzler hep aynı kişiler. Vatandaşlarla konuşuyoruz biz hep aynı adaylara oy vermek zorunda mıyız diyorlar. Biz de 'Hayır artık yeni yüzlere oy vermenizi rica ediyorum ben varım çünkü Samsun için hayallerim var ve Samsun'un gençliği olarak mecliste yer almak istiyorum. Onun için gece gündüz demeden sizleri ziyaret etmeye gayret edeceğim ve sizlerden oy istiyorum. Partinin adayı değil halkın adayı olarak huzurunuzdayım. Kapı kapı dolaşıyorum yılmadan usanmadan dolaşacağım. Samsun için hayallerimi Samsunlu kardeşlerimle paylaşmak için 13 Mayıs Cumartesi gününe kadar sahada olacağım inşallah.' diyorum." dedi.   'İLÇELERİMİZİN KANAYAN YARALARINI BİLİYORUM'   Bir milletvekilinin geniş ve geleceğe yönelik düşünmesi gerektiğini söyleyen Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Konuşmalarımda ziyaretlerimde genelde Samsun üzerinden değerlendiriyorum. Çünkü ben Samsun'un milletvekili olacağım. Ancak tüm ilçelerimizin kanayan yaralarını da biliyorum. Bir Vezirköprülü olarak ilçemin de en çok kanayan yarası istihdam ve göç. Bağımsız milletvekili ne yapabilir ki demeyin. Bu şekilde bir algı yaratarak kendilerine pay çıkarmaya çalışan bir kesime sandıkta gereken cevabı halkımız verecektir. Yeter ki güvenin ve desteğinizi esirgemeyin. Yarınlara birlikte ümitle bakalım." şeklinde konuştu.
14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Milletvekili seçimleri için Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı olan İş Adamı Mustafa Çoban çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Türkiye’nin muhtelif yerlerinde inşaat sektöründe hizmetler veren İş Adamı Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Allah nasip ederse inşallah gönül dostlarımızla el ele vererek başaracağımıza inanıyorum." dedi.

 

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban gazetemize yaptığı açıklamada; "9 Nisan Pazar günü seçime iştirak edecek partiler listelerini YSK'ya verdiler ve yarış başladı. Samsun merkezde başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bugünden itibaren hiç ara vermeden çok hızlı bir şekilde hareket ederek ilçelerimizi de bir bir ziyaret ederek vatandaşımıza dokunarak oy isteyeceğiz." dedi.

 

'FABRİKALARIMIZIN BACALARI TÜTECEK'

 

Samsun ve ilçelerinde fabrika bacalarının tütmesi gerektiğini söyleyen Bağımsız Aday Mustafa Çoban; "Samsun potansiyelini kullanamıyor. Hava, kara, deniz ve demir yolu ulaşım ağına ve zengin tarım arazilerine rağmen Samsun ekonomide ve istihdamda hep geri kaldı NEDEN? Ben yok 'biz' diyeceğiz hep birlikte başaracağız. Allah nasip ederse inşallah seçilirsem Samsun ilimizin her ilçesinde fabrika bacalarının tütmesi için mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

 

'YENİ YÜZLERE İHTİYAÇ VAR'

 

Partilerin adayları hakkında da konuşan Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Geçmiş dönem ve şimdiki adaylara bakar mısınız. Hep aynı yüzler hep aynı kişiler. Vatandaşlarla konuşuyoruz biz hep aynı adaylara oy vermek zorunda mıyız diyorlar. Biz de 'Hayır artık yeni yüzlere oy vermenizi rica ediyorum ben varım çünkü Samsun için hayallerim var ve Samsun'un gençliği olarak mecliste yer almak istiyorum. Onun için gece gündüz demeden sizleri ziyaret etmeye gayret edeceğim ve sizlerden oy istiyorum. Partinin adayı değil halkın adayı olarak huzurunuzdayım. Kapı kapı dolaşıyorum yılmadan usanmadan dolaşacağım. Samsun için hayallerimi Samsunlu kardeşlerimle paylaşmak için 13 Mayıs Cumartesi gününe kadar sahada olacağım inşallah.' diyorum." dedi.

 

'İLÇELERİMİZİN KANAYAN YARALARINI BİLİYORUM'

 

Bir milletvekilinin geniş ve geleceğe yönelik düşünmesi gerektiğini söyleyen Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Çoban; "Konuşmalarımda ziyaretlerimde genelde Samsun üzerinden değerlendiriyorum. Çünkü ben Samsun'un milletvekili olacağım. Ancak tüm ilçelerimizin kanayan yaralarını da biliyorum. Bir Vezirköprülü olarak ilçemin de en çok kanayan yarası istihdam ve göç. Bağımsız milletvekili ne yapabilir ki demeyin. Bu şekilde bir algı yaratarak kendilerine pay çıkarmaya çalışan bir kesime sandıkta gereken cevabı halkımız verecektir. Yeter ki güvenin ve desteğinizi esirgemeyin. Yarınlara birlikte ümitle bakalım." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.