Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türk Polisi 178 Yaşında

YEREL 12.04.2023 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1811+ kez okundu.
 

Türk Polisi 178 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü kutlanıyor.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü kutlanıyor.    Vezirköprü ilçesinde 10 - 16 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.    Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ile başlayan kutlama programı ilçedeki şehit mezarlarının ziyareti ile devam etti.   Yeni Mahalle ve Karlık Mezarlığındaki şehit kabristanlarının ziyaret edilmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü pesoneli, şehit, gazi, emekli emniyet mensupları ve ailelerinin katılımıyla iftar yemeği düzenlendi.   Kutlama programı 11 Nisan Salı akşamı yatsı namazı sonrası Orta Camii’de şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okutuldu ve ikramlık dağıtıldı.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü kutlanıyor. 

 

Vezirköprü ilçesinde 10 - 16 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. 

 

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ile başlayan kutlama programı ilçedeki şehit mezarlarının ziyareti ile devam etti.

 

Yeni Mahalle ve Karlık Mezarlığındaki şehit kabristanlarının ziyaret edilmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü pesoneli, şehit, gazi, emekli emniyet mensupları ve ailelerinin katılımıyla iftar yemeği düzenlendi.

 

Kutlama programı 11 Nisan Salı akşamı yatsı namazı sonrası Orta Camii’de şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okutuldu ve ikramlık dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.