Belediye binası yıkılacak

YEREL 12.04.2023 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1849+ kez okundu.
 

Belediye binası yıkılacak

Vezirköprü Belediyesi ve Pasajı’nın yıkılması ile ilgili süreç başladı.
Bir süre önce gündeme gelen Vezirköprü Belediyesi ve Pasajı’nın yıkılması ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yıkım kararının geldiği öğrenildi.   Karar kapsamında belediye binasının 60 gün içinde yıkılacağı belirtilirken, kiracılara da tebligat gönderildi.   Vezirköprü Belediyesi’nin nereye taşınacağı da belirsiz olarak belirtildi. Eski itfaiye binasının yerine yapılan ticaret merkezine taşınması düşünülen Belediye binasının buranın yetişmemesi nedeniyle belirsizleştiği, Belediye’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Atatürk Okulunun yerine yapılan binayı talep ettiği öğrenildi.   Vezirköprü Belediyesi’nde 2014 yılında alınmış olan deprem güvenliği yoktur yasınıza rağmen bu güne kadar bir işlem yapılmamıştı.
Vezirköprü Belediyesi ve Pasajı’nın yıkılması ile ilgili süreç başladı.
Bir süre önce gündeme gelen Vezirköprü Belediyesi ve Pasajı’nın yıkılması ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan yıkım kararının geldiği öğrenildi.

 

Karar kapsamında belediye binasının 60 gün içinde yıkılacağı belirtilirken, kiracılara da tebligat gönderildi.

 

Vezirköprü Belediyesi’nin nereye taşınacağı da belirsiz olarak belirtildi. Eski itfaiye binasının yerine yapılan ticaret merkezine taşınması düşünülen Belediye binasının buranın yetişmemesi nedeniyle belirsizleştiği, Belediye’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Atatürk Okulunun yerine yapılan binayı talep ettiği öğrenildi.

 

Vezirköprü Belediyesi’nde 2014 yılında alınmış olan deprem güvenliği yoktur yasınıza rağmen bu güne kadar bir işlem yapılmamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.