Sarıdıbek Köyü Derneği’nden iftar programı

YEREL 11.04.2023 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3036+ kez okundu.
 

Sarıdıbek Köyü Derneği’nden iftar programı

Ankara'da faaliyet gösteren Sarıdibek Köyü Derneği'nin iftar programı yoğun ilgi gördü.
Ankara'da faaliyet gösteren Sarıdibek Köyü Derneği'nin iftar programı yoğun ilgi gördü.    Dernek Başkanı Mehmet Arduç ve dernek yönetimi olarak karşılanan misafirler arasında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara & Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı Ïbrahim Işık, Ankara & Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, Başkent Samsunlular Derneği (SAMDER) Başkanı Mustafa Akça, Karakoy Dernek Başkanı Muhittin Koca, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür, Kunduz Güreşleri Ağası Halil İbrahim Çiçek ve kalabalık bir davetli gurubu da bulundu.   Dernek Başkanı Mehmet Arduç iftar sonrasında davetlilere katılımları için teşekkür etti.
Ankara'da faaliyet gösteren Sarıdibek Köyü Derneği'nin iftar programı yoğun ilgi gördü.

Ankara'da faaliyet gösteren Sarıdibek Köyü Derneği'nin iftar programı yoğun ilgi gördü. 

 

Dernek Başkanı Mehmet Arduç ve dernek yönetimi olarak karşılanan misafirler arasında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara & Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı Ïbrahim Işık, Ankara & Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer, Başkent Samsunlular Derneği (SAMDER) Başkanı Mustafa Akça, Karakoy Dernek Başkanı Muhittin Koca, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür, Kunduz Güreşleri Ağası Halil İbrahim Çiçek ve kalabalık bir davetli gurubu da bulundu.

 

Dernek Başkanı Mehmet Arduç iftar sonrasında davetlilere katılımları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.