Depremzedeler iftarda buluştu

YEREL 08.04.2023 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2892+ kez okundu.
 

Depremzedeler iftarda buluştu

Ankara & Vezirköprü Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğine bu yıl depremzede aileler de dahil edildi.
Ankara & Vezirköprü Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğine bu yıl depremzede aileler de dahil edildi.   Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerinin katılımıyla her Ramazan ayında Ankara’da eğitim gören Vezirköprülü üniversiteli öğrenciler ile organize edilen iftar programına bu yıl Kahramanmaraş ve Hatay’dan deprem sonrası Ankara’da platform tarafından tahsis edilen evlerde misafir olan aileler de katılım sağladı.     Keçiören Estergon Kalesi Restuarant’da düzenlenen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetimi Başkanı Mustafa Sezer, öğrencilere, depremzede ailelere, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.   Nezih bir ortamda, samimi duygular ile gerçekleşen etkinliğe Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adem Tuncer ve ailesi, Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı İbrahim Işık, Doktor Ercan Korol, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür, Inşaat Mühendisi İbrahim Yörür, Avukat Fazıl Ahmet Keskin ve ailesi, emekli eğitimci Mehmet Cihangeri ve ailesi, iş insanı Kadir Ünver ile birlikte Platform Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Gülşen, Hüseyin Koşar, Gülami Kayar, Hikmet Abacı, Sami Tuzcu, Yunis Kuzu, Ufuk Keskin, Tolga Dinç, Zekai Koral, Hayrettin Yılmaz ve Osman Nuri Bolat katılım sağladı.
Ankara & Vezirköprü Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğine bu yıl depremzede aileler de dahil edildi.

Ankara & Vezirköprü Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğine bu yıl depremzede aileler de dahil edildi.

 

Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerinin katılımıyla her Ramazan ayında Ankara’da eğitim gören Vezirköprülü üniversiteli öğrenciler ile organize edilen iftar programına bu yıl Kahramanmaraş ve Hatay’dan deprem sonrası Ankara’da platform tarafından tahsis edilen evlerde misafir olan aileler de katılım sağladı.  

 

Keçiören Estergon Kalesi Restuarant’da düzenlenen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetimi Başkanı Mustafa Sezer, öğrencilere, depremzede ailelere, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Nezih bir ortamda, samimi duygular ile gerçekleşen etkinliğe Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adem Tuncer ve ailesi, Ankara Samsun Dernekler Fedarasyonu (ASDEF) Başkanı İbrahim Işık, Doktor Ercan Korol, Alanşeyhi Köyü Dernek Başkanı Mustafa Yörür, Inşaat Mühendisi İbrahim Yörür, Avukat Fazıl Ahmet Keskin ve ailesi, emekli eğitimci Mehmet Cihangeri ve ailesi, iş insanı Kadir Ünver ile birlikte Platform Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Gülşen, Hüseyin Koşar, Gülami Kayar, Hikmet Abacı, Sami Tuzcu, Yunis Kuzu, Ufuk Keskin, Tolga Dinç, Zekai Koral, Hayrettin Yılmaz ve Osman Nuri Bolat katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.