Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz Özlem Gazetesini ziyaret etti

Siyaset 04.04.2023 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2045+ kez okundu.
 

Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz Özlem Gazetesini ziyaret etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, Özlem Gazetesini ziyaret etti.
 Ziyaretinde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile bir süre sohbet eden Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, temayül yoklamasının sona erdiğini ve adaylık yarışının başladığını söyledi.   Belediye başkanlığı döneminde birçok başarılı çalışmaya imza atan ve tecrübelerini Samsun’un kalkınması adına milletvekili olarak katkı sağlamayı hedeflediğini söyleyen İkiz, milletvekili seçilmesi durumunda sanayi sektöründe ve diğer alanlarda gerçekleştireceği projeleri anlattı.   AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz; “Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem, liyakatli ve hizmet ehli olan kadrolarımla birlikte bölgemizdeki ilçelerimizin yeniden kalkınması ve hak ettiği konuma gelmesi için canla başla çalışacağım. Bölgemizde bulunan Havza Organize Sanayi Bölgesini 10 bin dönüme çıkaracağız. Kavak OSB’yi daha da geliştireceğiz. Vezirköprü karayolunun tamamlanması için gerekli tüm teknik altyapı hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra, termal turizmiyle tanınan Ladik ve Havza ilçelerimizde termal turizminin gelişmesi ve daha da güçlenmesine yönelik yatırım teşvikleri sağlayacağız. Havza ve yakın bölgedeki ilçelerimizin her alanda çehresini değiştirecek yeni projelerle şehrimize ve insanımıza katma değer kazandırmış olacağız” dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, Özlem Gazetesini ziyaret etti.

 Ziyaretinde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile bir süre sohbet eden Milletvekili Aday Adayı Murat İkiz, temayül yoklamasının sona erdiğini ve adaylık yarışının başladığını söyledi.

 

Belediye başkanlığı döneminde birçok başarılı çalışmaya imza atan ve tecrübelerini Samsun’un kalkınması adına milletvekili olarak katkı sağlamayı hedeflediğini söyleyen İkiz, milletvekili seçilmesi durumunda sanayi sektöründe ve diğer alanlarda gerçekleştireceği projeleri anlattı.

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av.Murat İkiz; “Allah nasip eder de milletvekili seçilirsem, liyakatli ve hizmet ehli olan kadrolarımla birlikte bölgemizdeki ilçelerimizin yeniden kalkınması ve hak ettiği konuma gelmesi için canla başla çalışacağım. Bölgemizde bulunan Havza Organize Sanayi Bölgesini 10 bin dönüme çıkaracağız. Kavak OSB’yi daha da geliştireceğiz. Vezirköprü karayolunun tamamlanması için gerekli tüm teknik altyapı hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra, termal turizmiyle tanınan Ladik ve Havza ilçelerimizde termal turizminin gelişmesi ve daha da güçlenmesine yönelik yatırım teşvikleri sağlayacağız. Havza ve yakın bölgedeki ilçelerimizin her alanda çehresini değiştirecek yeni projelerle şehrimize ve insanımıza katma değer kazandırmış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.