Esentepeli çocuklar yetkililere seslendi! -‘Oyun alanı istiyoruz’

YEREL 04.04.2023 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1971+ kez okundu.
 

Esentepeli çocuklar yetkililere seslendi! -‘Oyun alanı istiyoruz’

Esentepe Mahallesinde ikamet eden bir grup çocuk Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Esentepe Mahallesinde ikamet eden bir grup çocuk Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.    Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile sohbet eden çocuklar, mahallelerine oyun alanları istediklerini ve yetkililerin seslerini duymasını istediler   11 Yaşındaki Ali Eren; “Mahallemizde parkımız var. Parkımızdaki eşyalar kırık, dökük. Top oynayacağımız alan olmadığı için yolda oynuyoruz. Trafik olduğu için de tehlikeli olabiliyor.” dedi.   12 Yaşındaki Yusuf Yasir Uçak; “Mahallemizde oyun oynayacak alanımız yok. Yetkili büyüklerimizden yardımcı olmalarını istiyoruz.” dedi.   13 Yaşındaki Berkay Dursun; “Parkımızdaki oyun yerleri kırık olduğundan tehlike yaşıyoruz. Yolda oynarken de araçlar geçerken korkuyoruz. Bisiklet sürme alanımız bile yok.” dedi.   Çocuklara teşekkür eden Hayati Ağca; “Yetkililer sesinizi duyacaktır. Geleceğimizin teminatı olan sizlerin sorunlarını çözeceklerdir.” dedi.
Esentepe Mahallesinde ikamet eden bir grup çocuk Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti.

Esentepe Mahallesinde ikamet eden bir grup çocuk Özlem Gazetesi’ni ziyaret etti. 

 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ile sohbet eden çocuklar, mahallelerine oyun alanları istediklerini ve yetkililerin seslerini duymasını istediler

 

11 Yaşındaki Ali Eren; “Mahallemizde parkımız var. Parkımızdaki eşyalar kırık, dökük. Top oynayacağımız alan olmadığı için yolda oynuyoruz. Trafik olduğu için de tehlikeli olabiliyor.” dedi.

 

12 Yaşındaki Yusuf Yasir Uçak; “Mahallemizde oyun oynayacak alanımız yok. Yetkili büyüklerimizden yardımcı olmalarını istiyoruz.” dedi.

 

13 Yaşındaki Berkay Dursun; “Parkımızdaki oyun yerleri kırık olduğundan tehlike yaşıyoruz. Yolda oynarken de araçlar geçerken korkuyoruz. Bisiklet sürme alanımız bile yok.” dedi.

 

Çocuklara teşekkür eden Hayati Ağca; “Yetkililer sesinizi duyacaktır. Geleceğimizin teminatı olan sizlerin sorunlarını çözeceklerdir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.