AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse oldu

YEREL 01.04.2023 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2427+ kez okundu.
 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse oldu
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'nun milletvekili aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Mehmet Köse oturdu.   AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Samsun İl Başkanlığına vekâleten Sn. Mehmet Köse atanmıştır.   Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Ersan Aksu’ya teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu'nun milletvekili aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Mehmet Köse oturdu.

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Samsun İl Başkanlığına vekâleten Sn. Mehmet Köse atanmıştır.

 

Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sn. Ersan Aksu’ya teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.