Şehit aileleri iftarda buluştu

YEREL 01.04.2023 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2364+ kez okundu.
 

Şehit aileleri iftarda buluştu

Vezirköprü Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri iftar programında şehit aileleri ile buluştu.
Vezirköprü Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri iftar programında şehit aileleri ile buluştu.   İlçe protokolü ve şehit yakınlarının katılımıyla Vezirköprü Anadolu Lisesi okul pansiyonunda iftar yemeği düzenlendi.    İftarda ilçemizin son şehidi Mustafa Yıldız’ın babası Ali Yıldız’a okulumuz resim öğretmeni Özlem Candan tarafından yapılan şehidimizin yağlı boya tablosu hediye edildi.    Okul müdürü Mehmet Çam; “İftar programımıza katılan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere ilçe protokolümüze, bizler kırmayıp davetimize katılan baş tacımız şehit ailelerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizde milli manevi duyguları arttıracak, milli bir kimlik kazanmalarını sağlayacak etkinlik ve uygulamalarımız sürecektir.” dedi.
Vezirköprü Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri iftar programında şehit aileleri ile buluştu.
Vezirköprü Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri iftar programında şehit aileleri ile buluştu.

 

İlçe protokolü ve şehit yakınlarının katılımıyla Vezirköprü Anadolu Lisesi okul pansiyonunda iftar yemeği düzenlendi. 

 

İftarda ilçemizin son şehidi Mustafa Yıldız’ın babası Ali Yıldız’a okulumuz resim öğretmeni Özlem Candan tarafından yapılan şehidimizin yağlı boya tablosu hediye edildi. 

 

Okul müdürü Mehmet Çam; “İftar programımıza katılan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere ilçe protokolümüze, bizler kırmayıp davetimize katılan baş tacımız şehit ailelerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizde milli manevi duyguları arttıracak, milli bir kimlik kazanmalarını sağlayacak etkinlik ve uygulamalarımız sürecektir.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.