Serdora Mobilya hizmete açıldı

YEREL 25.03.2023 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2951+ kez okundu.
 

Serdora Mobilya hizmete açıldı

Vezirköprü ilçesinde Serdora Mobilya düzenlenen programla hizmete açıldı.
Vezirköprü ilçesinde Serdora Mobilya düzenlenen programla hizmete açıldı.   Yılmaz Otomotiv İnşaat sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz’ın girişimciliğinde kurulan Serdora Home, Havza Caddesinde hizmete başladı.   Dua yapılmasının ardından açılış kurdelesini Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman ve İşletme Sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz birlikte kesti.    Açılışa ayrıca Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Koç, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Ev mobilyaları ve aksesuar üzerine satış yapacak olan Serdora Home, şık ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. İşletme Sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi yeni iş yerimize bekliyoruz. Kaliteli ve şık ürünler ile hizmetinizdeyiz.” dediler.
Vezirköprü ilçesinde Serdora Mobilya düzenlenen programla hizmete açıldı.

Vezirköprü ilçesinde Serdora Mobilya düzenlenen programla hizmete açıldı.

 

Yılmaz Otomotiv İnşaat sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz’ın girişimciliğinde kurulan Serdora Home, Havza Caddesinde hizmete başladı.

 

Dua yapılmasının ardından açılış kurdelesini Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman ve İşletme Sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz birlikte kesti. 

 

Açılışa ayrıca Yeniden Refah Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Samsun Milletvekili Aday Adayı Fatih Koç, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ev mobilyaları ve aksesuar üzerine satış yapacak olan Serdora Home, şık ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. İşletme Sahipleri Hayati ve Hüseyin Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi yeni iş yerimize bekliyoruz. Kaliteli ve şık ürünler ile hizmetinizdeyiz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.