Gelecek Partisinden Aday Adaylığına başvurdu

Siyaset 21.03.2023 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2396+ kez okundu.
 

Gelecek Partisinden Aday Adaylığına başvurdu

Millet İttifakının ortaklarından Gelecek Partisinin Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Millet İttifakının ortaklarından Gelecek Partisinin Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.   Mayıs ayında yapılacak Genel Seçimlerde Samsun Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz; "Vezirköprü'müz için göreve talibim." dedi.   Sosyal medya hesabından neden aday adayı olduğunu paylaşan Durmaz; "Bölgenin ve Vezirköprü’nün sorunlarını bilen o bölgede yaşayan bir esnaf olduğum için, Kişiler arası kısır çekişmeler yerine projelerin yarıştırılması için, Vezirköprü’nün ticari ve siyasi arenada hak ettiği yeri alamadığına inandığım için, Tarım, turizm, sanayi canlandırmak ve geliştirmek için, Vezirköprü halkını ve siyasetini ortak akıl ve proje etrafında toplamak için aday adayı oldum." dedi.   Projelerini de paylaşan Durmaz; "Önceliğimiz bitmeyen projeler, Havza - Vezirköprü yolu, Besi OSB, Küçük Sanayi, 1. OSB Kuruluşu, Huzurevi, Katlı otopark ve meydan, Sağlık Tesisi, Durağan - Vezirköprü yolu, Osmancık – Vezirköprü yolu, Vezirköprü – Çakallı yolu, Önceliğimiz yol ve alt yapıdır, Tarım ve hayvancılık için Besi ve OSB’yi kurup çalıştırmak, Tekstil için gerekli alt yapıyı oluşturup yatırımcı çağırmak, Orman bölgesi olduğumuzdan bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve Kanyonu önce büyükşehirden kendi bünyemize alıp tanıtımını yapmak" şeklinde sıraladı.
Millet İttifakının ortaklarından Gelecek Partisinin Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Millet İttifakının ortaklarından Gelecek Partisinin Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Mayıs ayında yapılacak Genel Seçimlerde Samsun Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Durmaz; "Vezirköprü'müz için göreve talibim." dedi.

 

Sosyal medya hesabından neden aday adayı olduğunu paylaşan Durmaz; "Bölgenin ve Vezirköprü’nün sorunlarını bilen o bölgede yaşayan bir esnaf olduğum için, Kişiler arası kısır çekişmeler yerine projelerin yarıştırılması için, Vezirköprü’nün ticari ve siyasi arenada hak ettiği yeri alamadığına inandığım için, Tarım, turizm, sanayi canlandırmak ve geliştirmek için, Vezirköprü halkını ve siyasetini ortak akıl ve proje etrafında toplamak için aday adayı oldum." dedi.

 

Projelerini de paylaşan Durmaz; "Önceliğimiz bitmeyen projeler, Havza - Vezirköprü yolu, Besi OSB, Küçük Sanayi, 1. OSB Kuruluşu, Huzurevi, Katlı otopark ve meydan, Sağlık Tesisi, Durağan - Vezirköprü yolu, Osmancık – Vezirköprü yolu, Vezirköprü – Çakallı yolu, Önceliğimiz yol ve alt yapıdır, Tarım ve hayvancılık için Besi ve OSB’yi kurup çalıştırmak, Tekstil için gerekli alt yapıyı oluşturup yatırımcı çağırmak, Orman bölgesi olduğumuzdan bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve Kanyonu önce büyükşehirden kendi bünyemize alıp tanıtımını yapmak" şeklinde sıraladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.