VEZDEF Yönetimi -‘Amacımız Vezirköprü’den milletvekili çıkarmak’

Gündem 17.03.2023 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3020+ kez okundu.
 

VEZDEF Yönetimi -‘Amacımız Vezirköprü’den milletvekili çıkarmak’

Vezirköprü Dernekler Federasyonu (VEZDEF), Vezirköprü ilçesinde düzenledikleri toplantıda ilçenin önde gelenlerini bir araya getirdi.
Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda VEZDEF yönetimi amaçlarının Vezirköprü’den milletvekili çıkarılması için birliği sağlamak ve ilçeye yatırım almak olduğuna dikkat çektiler.   Bedesten içi Üçler Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına yoğun katılım oldu. Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, muhtarlar, Vezdef’e üye dernek başkanları, iş insanları ve ilçenin önde gelen simalarının katıldığı kahvaltıda ‘Haydi Vezirköprü! Şimdi değilse ne zaman?’ temasıyla birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.   Programın açılış konuşmasını yapan VEZDEF Başkanı İsmail Ceylan siyaset yapmak için değil, Vezirköprü paydasında buluşmak için bir araya geldiklerini ifade etti. ‘Sivil toplum kuruluşlarının partisi olmaz’ diyen Ceylan; “Sivil toplum örgütleri olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Bizim VEZDEF olarak tek bir partimiz var o da Vezirköprü Partisidir. Mayıs ayında seçime gidiyoruz. Burada bir araya gelenlerin tek bir gayesi var. Bu dönem Vezirköprülü ve seçilebilecek yerden iki ayrı ittifaktan birer milletvekili adayı istiyoruz.” dedi.    Konuşmanın sonrasında VEZDEF yönetim kurulu üyeleri selamlama konuşması yaparak katılımcılara kendilerini tanıttılar.    Hava İş Sendikası Başkanı VEZDEF yönetim kurulu üyesi Ömer Keskin ise konuşmasında milletvekilliğine dikkat çekti. Keskin; “Burada amacımız ne siyaset yapmak, ne bir partiye dahil olmak, ne de bir şahsı ön plana çıkarmak. Vezirköprü’nün evlatları olarak amacımız ilçemizin sorunlarının çözülmesi için birlikteliği sağlamak. İlçemiz tarihiyle, doğasıyla, değerleriyle güzel bir ilçe ancak bir o kadar da hak ettiği hizmeti alamayan bir ilçe. Biz diyoruz ki; sen - ben kavgası olmadan, ayrım gözetmeden ‘Biz’ dersek kazanabiliriz. Hangi partiden olursa olsun, Vezirköprülü olsun bizim olsun. Bizim isteğimiz Vezirköprü’nün evladını seçilebilecek bir sıradan milletvekili adayı gösterilmesidir.” şeklinde konuştu.   Konuşmanın sonrasında kahvaltıya geçildi ve program Çınar Ağacı altında fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Vezirköprü Dernekler Federasyonu (VEZDEF), Vezirköprü ilçesinde düzenledikleri toplantıda ilçenin önde gelenlerini bir araya getirdi.
Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda VEZDEF yönetimi amaçlarının Vezirköprü’den milletvekili çıkarılması için birliği sağlamak ve ilçeye yatırım almak olduğuna dikkat çektiler.

 

Bedesten içi Üçler Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına yoğun katılım oldu. Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, muhtarlar, Vezdef’e üye dernek başkanları, iş insanları ve ilçenin önde gelen simalarının katıldığı kahvaltıda ‘Haydi Vezirköprü! Şimdi değilse ne zaman?’ temasıyla birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan VEZDEF Başkanı İsmail Ceylan siyaset yapmak için değil, Vezirköprü paydasında buluşmak için bir araya geldiklerini ifade etti. ‘Sivil toplum kuruluşlarının partisi olmaz’ diyen Ceylan; “Sivil toplum örgütleri olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Bizim VEZDEF olarak tek bir partimiz var o da Vezirköprü Partisidir. Mayıs ayında seçime gidiyoruz. Burada bir araya gelenlerin tek bir gayesi var. Bu dönem Vezirköprülü ve seçilebilecek yerden iki ayrı ittifaktan birer milletvekili adayı istiyoruz.” dedi. 

 

Konuşmanın sonrasında VEZDEF yönetim kurulu üyeleri selamlama konuşması yaparak katılımcılara kendilerini tanıttılar. 

 

Hava İş Sendikası Başkanı VEZDEF yönetim kurulu üyesi Ömer Keskin ise konuşmasında milletvekilliğine dikkat çekti. Keskin; “Burada amacımız ne siyaset yapmak, ne bir partiye dahil olmak, ne de bir şahsı ön plana çıkarmak. Vezirköprü’nün evlatları olarak amacımız ilçemizin sorunlarının çözülmesi için birlikteliği sağlamak. İlçemiz tarihiyle, doğasıyla, değerleriyle güzel bir ilçe ancak bir o kadar da hak ettiği hizmeti alamayan bir ilçe. Biz diyoruz ki; sen - ben kavgası olmadan, ayrım gözetmeden ‘Biz’ dersek kazanabiliriz. Hangi partiden olursa olsun, Vezirköprülü olsun bizim olsun. Bizim isteğimiz Vezirköprü’nün evladını seçilebilecek bir sıradan milletvekili adayı gösterilmesidir.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın sonrasında kahvaltıya geçildi ve program Çınar Ağacı altında fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.