İş İnsanı Özdemir Ağca’yı ziyaret etti

YEREL 04.03.2023 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3105+ kez okundu.
 

İş İnsanı Özdemir Ağca’yı ziyaret etti

Vezirköprülü İş İnsanı Şükrü Özdemir (Şükrü Kalfa) Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’yı ziyaret etti.
Vezirköprülü İş İnsanı Şükrü Özdemir (Şükrü Kalfa) Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’yı ziyaret etti.   Vezirköprülü iş insanı eski güreş ağası, önceki dönem milletvekili adayı Şükrü Özdemir: “Vezirköprü 21 yıllık Ak Parti iktidarından hak ettiği hizmetleri alamadı. Komşu ilçemiz Havza her dönem vekil gönderirken biz vekil de gönderemedik” dedi.    “Havza - Vezirköprü arası bölünmüş yolun Vezirköprü’nün hizmet alamadığını en iyi anlatan somut göstergesi” diyen Özdemir; “Artık Vezirköprü Samsun’a, Ankara’ya biz de varız demelidir. Bu kez seçilecek sıradan vekilimiz olması için bütün herkes mücadele etmesi gerekiyor. Birlik olamaz isek yine bize milletvekilliği vermezler.” şeklinde konuştu.   Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ise: “Vezirköprü’nün inşaat sektöründe ülkenin değişik illerinde ve yurt dışına açılmasında öncülük yaptınız. Vezirköprü’den 1980’li yıllarda yurt dışına 10 binlerce işçi göndererek ilçeye nakit girişi sağladınız. İlçede hayır işlerinde öncülük yaparak Huzur evi inşaatının başlamasında su basmanının yapımını üstlendiniz. Vezirköprü birçok alanda adınızı duydu, biliyor. Teşekkür ederiz.” dedi.   
Vezirköprülü İş İnsanı Şükrü Özdemir (Şükrü Kalfa) Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’yı ziyaret etti.

Vezirköprülü İş İnsanı Şükrü Özdemir (Şükrü Kalfa) Özlem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’yı ziyaret etti.

 

Vezirköprülü iş insanı eski güreş ağası, önceki dönem milletvekili adayı Şükrü Özdemir: “Vezirköprü 21 yıllık Ak Parti iktidarından hak ettiği hizmetleri alamadı. Komşu ilçemiz Havza her dönem vekil gönderirken biz vekil de gönderemedik” dedi. 

 

“Havza - Vezirköprü arası bölünmüş yolun Vezirköprü’nün hizmet alamadığını en iyi anlatan somut göstergesi” diyen Özdemir; “Artık Vezirköprü Samsun’a, Ankara’ya biz de varız demelidir. Bu kez seçilecek sıradan vekilimiz olması için bütün herkes mücadele etmesi gerekiyor. Birlik olamaz isek yine bize milletvekilliği vermezler.” şeklinde konuştu.

 

Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca ise: “Vezirköprü’nün inşaat sektöründe ülkenin değişik illerinde ve yurt dışına açılmasında öncülük yaptınız. Vezirköprü’den 1980’li yıllarda yurt dışına 10 binlerce işçi göndererek ilçeye nakit girişi sağladınız. İlçede hayır işlerinde öncülük yaparak Huzur evi inşaatının başlamasında su basmanının yapımını üstlendiniz. Vezirköprü birçok alanda adınızı duydu, biliyor. Teşekkür ederiz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.