Orman İşletme Müdürlüğü’ne Vezirköprülü Müdür Atandı

YEREL 04.03.2023 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2603+ kez okundu.
 

Orman İşletme Müdürlüğü’ne Vezirköprülü Müdür Atandı

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine Vezirköprülü Mecit Koçak atandı.
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine Vezirköprülü Mecit Koçak atandı.    Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanan Meryem Burçin Irmak’tan boşalan Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine ilçemizin Mezraa Mahallesi’nden Amasya Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mecit Koçak atandı.   27 Şubat Pazartesi günü itibariyle görevine başlayan Mecit Koçak; “Vezirköprü, halkına saygı duyan, misafirperver ve insancıl bir yapıda olan bir ilçe. Görev süremiz boyunca memleketimize ve milletimize bir faydamız olursa eğer ne mutlu bizlere.” şeklinde konuştu. 
Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine Vezirköprülü Mecit Koçak atandı.

Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine Vezirköprülü Mecit Koçak atandı. 

 

Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanan Meryem Burçin Irmak’tan boşalan Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü görevine ilçemizin Mezraa Mahallesi’nden Amasya Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mecit Koçak atandı.

 

27 Şubat Pazartesi günü itibariyle görevine başlayan Mecit Koçak; “Vezirköprü, halkına saygı duyan, misafirperver ve insancıl bir yapıda olan bir ilçe. Görev süremiz boyunca memleketimize ve milletimize bir faydamız olursa eğer ne mutlu bizlere.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.