Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İmam Hatip Öğrencilerinden 3 ayrı dalda derece

YEREL 04.03.2023 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1953+ kez okundu.
 

İmam Hatip Öğrencilerinden 3 ayrı dalda derece

Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ortaokullar arasında düzenlenen yarışmalarda 3 ayrı derece yaptı.
Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ortaokullar arasında düzenlenen yarışmalarda 3 ayrı derece yaptı. oclamor.com meyvidal.com toopla.com   Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen Mesleki Yarışmaların okul finali ve ilçe finali aşamaları tamamlandı ve dereceye giren öğrenciler kendi kategorilerinde il finallerine katılmaya hak kazandı. İl finallerinde derece alan öğrenciler bölge yarışmalarında İlimizi temsil edecekler.   Samsun ve ilçelerinde gerçekleştirilen mesleki yarışmalarda İlçemizi temsil eden öğrencilerin aldığı dereceler şu şekilde oluştu:   İmam Hatip Ortaokulları Arası Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Birkan Yılmaz il 1.si, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdülkadir Öztürk il 2.si, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında ise Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Eyüp Işkın il 2.’si oldu. Öte yandan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yavuz Ay ise il 1.si oldu.   Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata; “Öğrencilerimiz ile emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik eder, kategorilerinde birinci olarak İlimizi ve İlçemizi bölge yarışmalarında temsil edecek olan öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ortaokullar arasında düzenlenen yarışmalarda 3 ayrı derece yaptı.

Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ortaokullar arasında düzenlenen yarışmalarda 3 ayrı derece yaptı.

 

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen Mesleki Yarışmaların okul finali ve ilçe finali aşamaları tamamlandı ve dereceye giren öğrenciler kendi kategorilerinde il finallerine katılmaya hak kazandı. İl finallerinde derece alan öğrenciler bölge yarışmalarında İlimizi temsil edecekler.

 

Samsun ve ilçelerinde gerçekleştirilen mesleki yarışmalarda İlçemizi temsil eden öğrencilerin aldığı dereceler şu şekilde oluştu:

 

İmam Hatip Ortaokulları Arası Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Birkan Yılmaz il 1.si, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdülkadir Öztürk il 2.si, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında ise Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Eyüp Işkın il 2.’si oldu. Öte yandan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Yavuz Ay ise il 1.si oldu.

 

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata; “Öğrencilerimiz ile emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik eder, kategorilerinde birinci olarak İlimizi ve İlçemizi bölge yarışmalarında temsil edecek olan öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.