Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

YEREL 04.03.2023 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2974+ kez okundu.
 

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından ülke çapında düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasının Vezirköprü ayağı gerçekleşti.
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından ülke çapında düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasının Vezirköprü ayağı gerçekleşti.   Turnuva, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Sarıalan Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve aynı zamanda başhakem olan Çağrı Yalçın’ın koordinesiyle düzenlendi.    60 ilkokul, 70 ortaokul ve toplam 130 öğrencinin katılımıyla Köprülü Mehmet Paşa Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalar Mangala, Qbitz, Equilibrio, Küre, Pentago, Kulami, Reversi kategorilerinde gerçekleşti.     Turnuva ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata; “Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve katılım sağlayan öğrencilerimize ve okullarımıza teşekkür ediyor, kategorilerinde birinci olarak Samsun’da gerçekleşecek karşılaşmalarda İlçemizi temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.   Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mecit Keskin, Şube Müdürü Tuncay Yıldırım, turnuva komitesi, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.      Yarışmalar sonucunda kategorilerinde ilk 3 sırayı alan öğrenciler şu şekilde oldu:   İlkokul Mangala 1. Zafer DEMİR-MEHMET PAŞA İ.O 2. Emir BAL-ZEKİ CEVHER İ.O 3. Nazlı Sıla MİL-MİRZA ÇALIŞKAN İ.O   İlkokul Qbitz 1. Yekta Ulaş ELİKARA-MEHMET PAŞA İ.O 2. Merve AKÇAY- MİRZA ÇALIŞKAN İ.O 3. Öykü KARAMANLI- ZEKİ CEVHER İ.O   İlkokul Equilibrio 1. Rabia Hafsa SALGUT- MEHMET PAŞA İ.O 2. Hamza Yavuz ŞENER- SARIALAN İ.O 3. Zeynep ALVER- MİRZA ÇALIŞKAN İ.O   İlkokul Küre 1. Muhammed Mustafa TUNCER- ZEKİ CEVHER İ.O 2. Hikmet KARACAN-KIRMA İ.O 3. Zübeyir AY- FİRDEVS YILMAZ İ.O   İlkokul Pentago 1. Yasar Ata AYDOĞDU- MEHMET PAŞA İ.O 2. Barış KARACA- FİRDEVS YILMAZ İ.O 3. Mustafa Ege ÇIPLAK- SARIALAN İ.O   Ortaokul Mangala 1. Ezgi Nur KURT- SARIALAN O.O 2. Buse YÜKSEL- VEZİRKÖPRÜ İ.H.O.O 3. Eymen KARAKAŞ- GÖMLEKHİSAR O.O   Ortaokul Kulami 1. Kezban Sude ÇIPLAK- SARIALAN O.O 2. Enes Eymen AKDOĞAN- YİBO 3. Yaren GÜNEL- MİRZA ÇALIŞKAN O.O   Ortaokul Reversi 1. Selma ÇAĞLIYAN- SARIALAN O.O 2. Yusuf KOCA- BEŞPINAR O.O 3. Furkan EDİS- CUMHURİYET O.O   Ortaokul Küre 1. Zahide AKDAŞ- MİRZA ÇALIŞKAN O.O 2. Ayşenur DEMİR – SARIALAN O.O 3. Abdülmecid KİLİM - VEZİRKÖPRÜ İHO   Ortaokul Pentago 1. Hüseyin Emre SAĞLAM -  MİRZA ÇALIŞKAN O.O 2. Buğrahan Miraç YAZICI - ATATÜRK O.O 3. Efe ÇIPLAK- SARIALAN O.O    
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından ülke çapında düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasının Vezirköprü ayağı gerçekleşti.

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından ülke çapında düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasının Vezirköprü ayağı gerçekleşti.

 

Turnuva, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Sarıalan Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve aynı zamanda başhakem olan Çağrı Yalçın’ın koordinesiyle düzenlendi. 

 

60 ilkokul, 70 ortaokul ve toplam 130 öğrencinin katılımıyla Köprülü Mehmet Paşa Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalar Mangala, Qbitz, Equilibrio, Küre, Pentago, Kulami, Reversi kategorilerinde gerçekleşti.

 

 

Turnuva ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata; “Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve katılım sağlayan öğrencilerimize ve okullarımıza teşekkür ediyor, kategorilerinde birinci olarak Samsun’da gerçekleşecek karşılaşmalarda İlçemizi temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mecit Keskin, Şube Müdürü Tuncay Yıldırım, turnuva komitesi, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

 

 

Yarışmalar sonucunda kategorilerinde ilk 3 sırayı alan öğrenciler şu şekilde oldu:

 

İlkokul Mangala

1. Zafer DEMİR-MEHMET PAŞA İ.O

2. Emir BAL-ZEKİ CEVHER İ.O

3. Nazlı Sıla MİL-MİRZA ÇALIŞKAN İ.O

 

İlkokul Qbitz

1. Yekta Ulaş ELİKARA-MEHMET PAŞA İ.O

2. Merve AKÇAY- MİRZA ÇALIŞKAN İ.O

3. Öykü KARAMANLI- ZEKİ CEVHER İ.O

 

İlkokul Equilibrio

1. Rabia Hafsa SALGUT- MEHMET PAŞA İ.O

2. Hamza Yavuz ŞENER- SARIALAN İ.O

3. Zeynep ALVER- MİRZA ÇALIŞKAN İ.O

 

İlkokul Küre

1. Muhammed Mustafa TUNCER- ZEKİ CEVHER İ.O

2. Hikmet KARACAN-KIRMA İ.O

3. Zübeyir AY- FİRDEVS YILMAZ İ.O

 

İlkokul Pentago

1. Yasar Ata AYDOĞDU- MEHMET PAŞA İ.O

2. Barış KARACA- FİRDEVS YILMAZ İ.O

3. Mustafa Ege ÇIPLAK- SARIALAN İ.O

 

Ortaokul Mangala

1. Ezgi Nur KURT- SARIALAN O.O

2. Buse YÜKSEL- VEZİRKÖPRÜ İ.H.O.O

3. Eymen KARAKAŞ- GÖMLEKHİSAR O.O

 

Ortaokul Kulami

1. Kezban Sude ÇIPLAK- SARIALAN O.O

2. Enes Eymen AKDOĞAN- YİBO

3. Yaren GÜNEL- MİRZA ÇALIŞKAN O.O

 

Ortaokul Reversi

1. Selma ÇAĞLIYAN- SARIALAN O.O

2. Yusuf KOCA- BEŞPINAR O.O

3. Furkan EDİS- CUMHURİYET O.O

 

Ortaokul Küre

1. Zahide AKDAŞ- MİRZA ÇALIŞKAN O.O

2. Ayşenur DEMİR – SARIALAN O.O

3. Abdülmecid KİLİM - VEZİRKÖPRÜ İHO

 

Ortaokul Pentago

1. Hüseyin Emre SAĞLAM -  MİRZA ÇALIŞKAN O.O

2. Buğrahan Miraç YAZICI - ATATÜRK O.O

3. Efe ÇIPLAK- SARIALAN O.O

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.