Acar ailesinin baba acısı

YEREL 02.03.2023 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3160+ kez okundu.
 

Acar ailesinin baba acısı

Avdan Mahallesinden Acar ailesinin babaları vefat etti.
Vezirköprü esnaflarından Acar Mobilya sahibi Nureddin Acar, Acar Tarım sahibi Ekrem Acar, Öğretmen Hüsamettin Acar, Ahmet ve Mükerrem Acar'ın babaları, Mustafa Acar vefat etti.   Mustafa Acar'ın cenazesi 02 Mart Perşembe (bugün) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Avdan Mahallesinde defnedilecek.
Avdan Mahallesinden Acar ailesinin babaları vefat etti.

Vezirköprü esnaflarından Acar Mobilya sahibi Nureddin Acar, Acar Tarım sahibi Ekrem Acar, Öğretmen Hüsamettin Acar, Ahmet ve Mükerrem Acar'ın babaları, Mustafa Acar vefat etti.

 

Mustafa Acar'ın cenazesi 02 Mart Perşembe (bugün) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Avdan Mahallesinde defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.