Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

70 yaşında ehliyet sahibi oldu

YEREL 25.02.2023 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2044+ kez okundu.
 

70 yaşında ehliyet sahibi oldu

Özlem Sürücü Kursu’ndan bir başarı daha...
Kursiyer İbrahim Arslan, 70 yaşında sürücü belgesi sınavını başarı ile tamamlayıp ehliyet sahibi oldu.   Daha önce sadece traktör ehliyeti olan Arslan, B Sınıfı Otomobil ehliyetini de 70 yaşında aldı.   Özlem Sürücü Kursu Direksiyon Usta Öğreticilerinin büyük emek verdiğini ifade eden Arslan; “Otomobil ehliyetim olmadığı için mevcut ehliyetim ile sadece traktör kullanabiliyordum. Öğrenmenin yaşı yok diye düşünerek otomobil ehliyeti almaya karar verdim. Özlem Sürücü Kursunda kayıt yaptırarak değerli hocalarım ile direksiyon eğitimlerimi tamamladım. İlgilerinden, emeklerinden dolayı Özlem Sürücü Kursu yöneticileri ve usta öğreticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.   Usta Öğretici Celalettin Ay ise; “Azmin başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığını İbrahim amca kanıtladı.  Yapamam korkusu olanlara örnek oldu. Tebrik ediyorum.” dedi.
Özlem Sürücü Kursu’ndan bir başarı daha...
Kursiyer İbrahim Arslan, 70 yaşında sürücü belgesi sınavını başarı ile tamamlayıp ehliyet sahibi oldu.

 

Daha önce sadece traktör ehliyeti olan Arslan, B Sınıfı Otomobil ehliyetini de 70 yaşında aldı.

 

Özlem Sürücü Kursu Direksiyon Usta Öğreticilerinin büyük emek verdiğini ifade eden Arslan; “Otomobil ehliyetim olmadığı için mevcut ehliyetim ile sadece traktör kullanabiliyordum. Öğrenmenin yaşı yok diye düşünerek otomobil ehliyeti almaya karar verdim. Özlem Sürücü Kursunda kayıt yaptırarak değerli hocalarım ile direksiyon eğitimlerimi tamamladım. İlgilerinden, emeklerinden dolayı Özlem Sürücü Kursu yöneticileri ve usta öğreticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Usta Öğretici Celalettin Ay ise; “Azmin başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığını İbrahim amca kanıtladı.  Yapamam korkusu olanlara örnek oldu. Tebrik ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.