Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karacalar Deprem Bölgesinde

Gündem 18.02.2023 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1905+ kez okundu.
 

Karacalar Deprem Bölgesinde

Vezirköprü’de düğünlerde yemek ve organizasyon hizmeti veren Karacalar Organizasyon, deprem bölgesinde sıcak yemek yardımı yapıyor.
Vezirköprü’de düğünlerde yemek ve organizasyon hizmeti veren Karacalar Organizasyon, deprem bölgesinde sıcak yemek yardımı yapıyor.   casibom Ekibi ile 8 gündür deprem bölgesinde bulunan Karacalar Organizasyon Sahibi Kurtça Karaca, yanında destek olan Demirci Hüseyin, Ramazan Bolat, Ömer Seven, Kerim Bekdemir, Emre Karaca, Selim Bekdemir, Remzi Özay, İbrahim Karaca, Ercan Arslan, Resul Etli, Ahmet Gör, Saatdet Acar ve Yaşar Uysal ile birlikte depremzedelere hizmet ediyor.   Bomba İmha Uzmanı gönüllü Polis Memuru Mersinli Mehmet Güzel ise Vezirköprülü’lerin depremzedelere yardımda bulunan Vezirköprülülere destekte bulunuyor. casibom güncel giriş   Kahramanmaraş, Elbistan ve Samandağ bölgelerinde sıcak yemek hizmetini veren Kurtça Karaca ve ekibi; “Depremzedeler için buradayız.  Bugüne kadar yaklaşık 100 bin kişilik çorba pişirdik ve şimdi de 2 bin kişilik tavuk döner ile pilav hazırladık. Ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız inşallah. Birçok Vezirköprülü destek verirken Demirci Hacı Hüseyin de maddi manevi çok katkıda bulundu. Allah depremzedelerimize kolaylık versin. Milletimizin başı sağolsun.” şeklinde ifade ettiler. casibom giriş
Vezirköprü’de düğünlerde yemek ve organizasyon hizmeti veren Karacalar Organizasyon, deprem bölgesinde sıcak yemek yardımı yapıyor.

Vezirköprü’de düğünlerde yemek ve organizasyon hizmeti veren Karacalar Organizasyon, deprem bölgesinde sıcak yemek yardımı yapıyor.

 

casibom

Ekibi ile 8 gündür deprem bölgesinde bulunan Karacalar Organizasyon Sahibi Kurtça Karaca, yanında destek olan Demirci Hüseyin, Ramazan Bolat, Ömer Seven, Kerim Bekdemir, Emre Karaca, Selim Bekdemir, Remzi Özay, İbrahim Karaca, Ercan Arslan, Resul Etli, Ahmet Gör, Saatdet Acar ve Yaşar Uysal ile birlikte depremzedelere hizmet ediyor.

 

Bomba İmha Uzmanı gönüllü Polis Memuru Mersinli Mehmet Güzel ise Vezirköprülü’lerin depremzedelere yardımda bulunan Vezirköprülülere destekte bulunuyor.

casibom güncel giriş

 

Kahramanmaraş, Elbistan ve Samandağ bölgelerinde sıcak yemek hizmetini veren Kurtça Karaca ve ekibi; “Depremzedeler için buradayız.  Bugüne kadar yaklaşık 100 bin kişilik çorba pişirdik ve şimdi de 2 bin kişilik tavuk döner ile pilav hazırladık. Ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız inşallah. Birçok Vezirköprülü destek verirken Demirci Hacı Hüseyin de maddi manevi çok katkıda bulundu. Allah depremzedelerimize kolaylık versin. Milletimizin başı sağolsun.” şeklinde ifade ettiler.

casibom giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.