Taşdemir ailesinin cansız bedenine ulaşıldı.

14.02.2023 - 19:01, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3016+ kez okundu.
 

Taşdemir ailesinin cansız bedenine ulaşıldı.

Yaşanan deprem felaketinde Adıyaman’da göçük altında kalan Hatice ve Selahattin Taşdemir çiftinin cansız bedenine ulaşıldı.
İlçemizden Adıyaman’da ikamet eden Hatice ve Selahattin Taşdemir çifti ve kızları Özlem Taşdemir yaşanan deprem felaketinde göçük altı kalmıştı. kalebet   Çiftin kızları Özlem Taşdemir, göçük altından daha önce cansız olarak çıkartılarak  09 Şubat  Perşembe günü ilçemizde defnedilmişti. kalebet giriş   Hatice Selahattin Taşdemir çiftinin cenazeleri ise ilçemize getirilerek yarın (15.02.2023 Çarşamba) öğle nazmına müteakip Köprülü Mehmet Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında kızlarının yanına defnedilecek. kalebet güncel giriş
Yaşanan deprem felaketinde Adıyaman’da göçük altında kalan Hatice ve Selahattin Taşdemir çiftinin cansız bedenine ulaşıldı.

İlçemizden Adıyaman’da ikamet eden Hatice ve Selahattin Taşdemir çifti ve kızları Özlem Taşdemir yaşanan deprem felaketinde göçük altı kalmıştı.

kalebet

 

Çiftin kızları Özlem Taşdemir, göçük altından daha önce cansız olarak çıkartılarak  09 Şubat  Perşembe günü ilçemizde defnedilmişti.

kalebet giriş

 

Hatice Selahattin Taşdemir çiftinin cenazeleri ise ilçemize getirilerek yarın (15.02.2023 Çarşamba) öğle nazmına müteakip Köprülü Mehmet Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında kızlarının yanına defnedilecek.

kalebet güncel giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.