Bilgin ailesinin acı günü

YEREL 13.02.2023 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1939+ kez okundu.
 

Bilgin ailesinin acı günü

Ayşe Bilgin vefat etti.
Kadir, Hasan ve Çiftçi Mallarından emekli  Hüseyin Bilgin’in anneleri, Türk Sağlık Sen Vezirköprü Şube Başkanı Mutlu Bilgin’in babaannesi Ayşe Bilgin vefat etti.   Ayşe Bilgin’in cenazesi yarın (14.02.2023 Salı) Saat : 10.00’da Yeni Mahalle Gasilhane de cenaze namazı kılınıp takiben Yeni Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.
Ayşe Bilgin vefat etti.

Kadir, Hasan ve Çiftçi Mallarından emekli  Hüseyin Bilgin’in anneleri, Türk Sağlık Sen Vezirköprü Şube Başkanı Mutlu Bilgin’in babaannesi Ayşe Bilgin vefat etti.

 

Ayşe Bilgin’in cenazesi yarın (14.02.2023 Salı) Saat : 10.00’da Yeni Mahalle Gasilhane de cenaze namazı kılınıp takiben Yeni Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.