Valilikten Yardım Çağrısı! Çadır, konteyner, yakacak ve soba ihtiyacı...

Gündem 11.02.2023 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2568+ kez okundu.
 

Valilikten Yardım Çağrısı! Çadır, konteyner, yakacak ve soba ihtiyacı...

Samsun Valiliğinden yardımlara yönelik çağrı yapıldı.
Deprem bölgesinde çadır, konteyner, yakacak ve soba ihtiyacının olduğunu bildiren Valilik, Samsunlulara çağrıda bulundu.   Yapılan çağrıda: "Büyük bir yıkımın yaşandığı deprem bölgesinin yaraları ilk günden itibaren kurumlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruşlarımız, arama-kurtarma ekiplerimiz ve yardımsever milletimizin destekleriyle sarılmaya çalışılıyor. Her gün binlerce tırla yardımların ulaştığı deprem bölgesinde bugün itibarıyla gelinen noktada en önemli ihtiyaçlar çadır, konteyner, odun, kömür ve soba olarak ön plana çıkmaktadır.   Sizlere bugüne kadar aralıksız devam ettirdiğiniz yardımlarınız için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte yardımlarınızı bu başlıklara yönlendirmenizi istirham ediyoruz. Bu noktadaki yardımlarınız için de kaymakamlıklarımız bünyesindeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile ayni yardım noktalarıyla iletişime geçebilirsiniz." denildi.
Samsun Valiliğinden yardımlara yönelik çağrı yapıldı.

Deprem bölgesinde çadır, konteyner, yakacak ve soba ihtiyacının olduğunu bildiren Valilik, Samsunlulara çağrıda bulundu.

 

Yapılan çağrıda: "Büyük bir yıkımın yaşandığı deprem bölgesinin yaraları ilk günden itibaren kurumlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruşlarımız, arama-kurtarma ekiplerimiz ve yardımsever milletimizin destekleriyle sarılmaya çalışılıyor. Her gün binlerce tırla yardımların ulaştığı deprem bölgesinde bugün itibarıyla gelinen noktada en önemli ihtiyaçlar çadır, konteyner, odun, kömür ve soba olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Sizlere bugüne kadar aralıksız devam ettirdiğiniz yardımlarınız için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte yardımlarınızı bu başlıklara yönlendirmenizi istirham ediyoruz. Bu noktadaki yardımlarınız için de kaymakamlıklarımız bünyesindeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile ayni yardım noktalarıyla iletişime geçebilirsiniz." denildi.

Habere ifade bırak !
Özlem Köşe Yazarı Mustafa ERDEN / SGK Başmüfettişi
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.