Ankara’daki hemşehrilerimizden deprem bölgesine büyük yardım

YEREL 10.02.2023 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 2235+ kez okundu.
 

Ankara’daki hemşehrilerimizden deprem bölgesine büyük yardım

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF), toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdi.
Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF), toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdi.   On ili etkileyen felaketin hemen ardından ASDEF Başkanı İbrahim Işık ve Ankara - Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer’in önderliğinde harekete geçen Ankara’daki STK'lar kısa süre içerisinde bir tır dolusu yardım malzemesini tedarik etti.     ASDEF binasında özenle paketlenen yardımlar gerekli izinleri alarak resmi prosedüre uygun olarak ivedilikle deprem bölgesine sevk edildi.   Gerek ASDEF’e bağlı dernekler gerekse Ankara Vezirköprü Platformu yönetim kurulu ve vatandaşlar olağanüstü bir çaba göstererek saat mefhumu gözetmeksizin bir tır dolusu yardım malzemesini kısa sürede hazır hale getirdi.      Hatay bölgesine sevk edilen tır yola çıktıktan sonra ASDEF Başkanı İbrahim Işık; "Yardımlar konusunda çeşitli olumsuzlukların yaşandığını sıkça duymaktayız. Fakat bizim paydaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Biz bölgede bulunan ilgili makamlarla irtibata geçerek gerekli bilgileri verip malzemeler teslim edildikten sonra teyit almak üzere yardım tırımızı gönderdik. Bu organizasyonda emeği geçen, katkı sunan hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.  
Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF), toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdi.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF), toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdi.

 

On ili etkileyen felaketin hemen ardından ASDEF Başkanı İbrahim Işık ve Ankara - Vezirköprü Platformu Başkanı Mustafa Sezer’in önderliğinde harekete geçen Ankara’daki STK'lar kısa süre içerisinde bir tır dolusu yardım malzemesini tedarik etti.

 

 

ASDEF binasında özenle paketlenen yardımlar gerekli izinleri alarak resmi prosedüre uygun olarak ivedilikle deprem bölgesine sevk edildi.

 

Gerek ASDEF’e bağlı dernekler gerekse Ankara Vezirköprü Platformu yönetim kurulu ve vatandaşlar olağanüstü bir çaba göstererek saat mefhumu gözetmeksizin bir tır dolusu yardım malzemesini kısa sürede hazır hale getirdi. 

 

 

Hatay bölgesine sevk edilen tır yola çıktıktan sonra ASDEF Başkanı İbrahim Işık; "Yardımlar konusunda çeşitli olumsuzlukların yaşandığını sıkça duymaktayız. Fakat bizim paydaşlarımız bu konuda müsterih olsun. Biz bölgede bulunan ilgili makamlarla irtibata geçerek gerekli bilgileri verip malzemeler teslim edildikten sonra teyit almak üzere yardım tırımızı gönderdik. Bu organizasyonda emeği geçen, katkı sunan hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.